Cesur ve Güzel 1. Bölüm

Cesur ve Güzel 1. Bölüm

 Yapımcılığını Ay yapım şirketinin üstlendiği Cesur ve Güzel dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Tamer Levent, Devrim Yakut, Sezin Akbaşoğulları, Nihan Büyükağaç gibi oyuncular yer almaktadır.


  
Cesur Alemdaroğlu (Kıvanç Tatlıtuğ) , genç ve herkesi kendine hayran bırakan oldukça yakışıklı bir gençtir, bir gün şehir hayatından sıkılıp kırsal bir kasabaya gitmeye karar verip yerleşir. Korludağ kasabasına yerleştikten sonra gelişen olaylar neticesinde o bölgenin zengin bir ailesinin kızı olan güzeller güzeli Sühan Korludağ ile tanışır ilk görüşte aşık olan Cesur ve Sühan için zor günlerde başlar , iki aileninde geçmişten gelen düşmanlık aşklarını yürütmelerine büyük bir engel teşkil etmektedir . Ayrıca Cesur'un bu kasabaya geliş amacı da büyük bir sırdır , ailesinin intikamını almak ve aşkını birlikte yürütebilecek midir , zamanla Tahsin Korludağ ile bir güç savaşına soyunup intikamını alma yolunda ilerlemeye başlayacaktır , Tahsin Korludağ her ne kadar Cesur'dan nefret etse de ondaki  mertlik ,cesaret, zeka ve dik duruşa oldukça hayranlık duymaktadır.




    İşte Efsane ilk karşılaşma ve tanışma sahnesi atının huysuzluğu ile büyük paniğe kapılan Sühan
Cesur'un kendisini zorda olsa kurtarmasıyla ölümden kıl payı döner.




   Sühan Korludağ (Tuba Büyüküstün) , Aile şirketlerinin yanı sıra yetiştirdiği çiçeklerden hazırladığı bir parfüm markasının sahibidir. Üzerine gidilmediği sürece gayet kendi halinde sevecen bir yapıya sahip olan Sühan gerek olduğunda kavganın ortasına dalmaktan da kaçınmayan bir karaktere sahiptir. Ailesinin geçmişinden bihaber olduğundan Cesur hayatına girdiği andan itibaren daha önce hiç yaşamadığı güzel aşkın doruklarında gezerken bu Esrarengiz adam hayatını değiştirirken bir yandan da ailesinin geçmişinin bir bir açığa çıkışıyla hayata olan güvenini düşünmeye başlayacaktır.








Tahsin  Korludağ (Tamer Levent) , Korludağ kasabasının kurucusu ve en büyük mülk sahibidir, amacı aile şirketlerini büyütüp köklü hale getirmektir , İstanbul'un yanında zamanın da çeşitli vesilelerle toprak ve mülk edinen bunları bir araya getirip kendine büyük bir hanedan kurarak zenginliğine zenginlik katmıştır. Bu sebeple geçmişten günümüze dostu da düşmanı da boldur.


  Korhan Korludağ (Erkan Avcı) ,  genelde uysal ve uyumlu bir yapıya sahip babasına yaranmak için uğraşan ama bir türlü başaramayan eşi Cahide'nin güdümünde kasabadaki sürdürdüğü hayata adapte olabilen bir gençtir , lakin Eşinin hamile olduğu haberi ile birlikte hayatı da bir anda değişir ve babasının bir anda ilgisini artarak kazanmaya başlar. Cesur'uda hiç sevmeyen Korhan  kardeşini ondan uzaklaştırmak için elinden geleni yapıp babasına da sonuna kadar destek verdiğini gösterecektir.


Bülent Aydınbaş (Serkan Altunorak) , kasabanın güçlü kadınlarından olan Mihriban'ın oğlu ve Sühan'ın nişanlısıdır. Gayet hırslı bir yapıya sahip olan Bülent çocukluk arkadaşı ve aşkı olan Sühan ile evlenip kasabada ve aile içerisinde yerini sağlamlaştırmaktır. Cesur'un kasabaya gelişi ve Sühan ile karşılaşıp aşk yaşamaya başlaması bütün hayallerini suya düşürüp temelinden sarsacaktır , Bülent kendisini bekleyen zor günlere karşı hamleler ile karşılık vererek Sühanı geri almayı başarabilecek midir acaba ?



 

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray