Arka Sokaklar 181. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full

Arka Sokaklar 181. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full

Arka Sokaklar 181. Bölüm Tek Parça izle

Arka Sokaklar 181. Bölüm 1080p izle 

Arka Sokaklar 181. Bölüm  Full HD izle

Arka Sokaklar yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir.


Dizi İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir polis ekibinin sıra dışı maceraları ve yanında aile yaşamlarını ele alıyor. Ekip, görevleri esnasında farklı ve detaylı insan hikayeleriyle sık sık karşılaşmaktadır. Zaman vakit gülümseten, vakit vakit de iç burkan bu hikayelere, meslek yıllarının deneyimi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin başka genç üyelerine de yol gösteren emniyet müdürü Rıza Baba olur.

Dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul yazmıştır. Dizinin yapım şirketi Erler Film'dir. Dizinin müzikleri Murat Evgin tarafından yapılmıştır.


Arka Sokaklar 181. Bölüm Kısa Özeti

Altan özel harekâtta görevli ve Mesut’un da devresidir. Şark vazifesini tamamlamış ve İstanbul’a eşi ile oğlunun yanına dönmek için sabırsızla gün saymaktadır. Altan’ın karısı Yasemin çöp atmak amacıyla kapıya çıkar ve üst kattan gelen sesleri duyar. Üst daireye giren Nusret ve Cemal isimli hırsızlar, kadını fark edince eve sokup susturmaya çalışırlar. Yasemin ve Polat’ı bağlayıp, evde ne kadar değerli eşya varsa alırlar. Ardından Nusret, Yasemin’e tecavüz edip öldürür. Görgü tanığı kalmaması amacıyla Polat’ı da  Cemal öldürür. İşin en zor ve en acısı da Altan’a bu haberi vermek ise Mesut’a kalır. Rıza Baba ve ekibi, onlara bu caniliği yapanların peşine düşer. Altan da, ekipten habersiz Nusret ve Cemal’i bulup öldürmeyi planlamaktadır. Metin, Pelin’e lüzumsuz kıskançlık yapınca kız da ondan ayrılamaya karar verir. Metin kendini affettirmek amacıyla çiçek alıp gider ama o çiçekleri kafasında bulur. Metin son çare olarak Pelin’in kapısına yazılar yazar, ateş yakıp orada oturarak sesini duyurarak barışmayı düşünür. 


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray