Aşk-ı Memnu 3. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full  izle

Aşk-ı Memnu 3. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full izle



Aşk-ı Memnu 3. Bölümü Tek Parça 1080p Full HD izle

Bihter ve Adnan yalıda yalnız başlarına.

Firdevs koca adayı olarak gördüğü Adnan'ın kendisiyle değil kızı Bihter ile evlenmek istediğini haber alır ve aldığı bu darbe ile yıkılır. Annesinin aldığı bu darbe ile yenilgisini büyük bir zevkle izleyen Bihter, annesinin Adnan'a olan alakasını bildiği halde susmayı ve evlilik arifesinin tadını çıkarmaktadır. Bu olay ikisi arasında savaşı doruklara çıkarır. Firdevs ise kızından intikamını almaya yemin eder.

Nihal de babasının Bihter ile evlilik kararını hoş karşılamaz, babasını kırmamak için susar, lakin Adnan'ın öncelik değerlerinin değişmeye başladığını fark edince yokluğunu hissettirmek için kardeşi Bülent ve Beşir ile halasının yanına kalmaya gider.

Kızından intikam alma planları olan Firdevs, ufak ufak planlarını devreye sokmaya başlar, Adnan'a karşı tavırlarını değiştirir. Bihter ve Adnan yalıda ilk kez baş başa kalırlar ve geceleri sürprizlerle dolu olacaktır.

Beğeniyle izlenen dizimize henüz yorum yapılmamış alttan istediğiniz 3 yorum sisteminden birini seçip yorum ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray