Aşk-ı Memnu 5. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full  izle

Aşk-ı Memnu 5. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full izle


Aşk-ı Memnu 5. Bölümü Tek Parça 1080p Full HD izle


Nihat’ın babası Hilmi Bey’in, Bihter ve Adnan’ın düğününü basması aile senenin düğünü bir anda senenin skandalına dönüşüyor.


Nihat’ın babası Hilmi Bey’in, Bihter ve Adnan’ın düğününü basması aile amacıyla deki bütün dengeleri sarsan  eder. Nihat’ın evlilik sözleşmesine karşılık Firdevs Hanım’a para ödediğini duymayan kalmaz. Yılın düğünü senenin skandalına dönüşür. Firdevs Hanım iftiraya uğradığını iddia ederken, Bihter mahvolan düğünün hesabını sormakta kararlıdır.
Bihter evdeki varlığını daha ilk günden herkese hissettirir. Evin düzeninde farklılıklar gerçekleştirme amacıyla süre kaybetmez. Bir yandan da Nihal’le yakınlaşmanın yollarını arar. Cemile’nin Beşir’e karşı hissettikleri, tehlikeli oyunlar oynamasına nemacıyla olur. Bihter bu halden bile kendisine pay çıkarır ve evdeki yerini sağlamlaştırır.
Behlül, Hilmi Bey’in iddiasının gerçekliğini sorgulamaya karar verir. Hilmi Bey’e yaptığı ziyaret ve Firdevs Hanım’ın uyarıları Behlül’ü tedirgin eder.
Tüm aile, hep beraber yenecek ilk akşam yemeği amacıyla hazırlanır. Adnan’ın zor halde kalan Nihat’la alakalı planları, Behlül ’ün endişelerini iyice artırır.
Bu ilk gece, Adnan Bey ve Bihter amacıyla unutulmayacak sürprizlerle doludur.

Beğeniyle izlenen dizimize henüz yorum yapılmamış alttan istediğiniz 3 yorum sisteminden birini seçip yorum ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray