Aşk-ı Memnu 76. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full  izle

Aşk-ı Memnu 76. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full izle


Aşk-ı Memnu 76. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle

Behlül amacıyla kötü başlayan sürpriz doğum günü partisi gecesi, Nihal’in yeni sürpriziyle çok güzel bir renge bürünüyor.



Bihter’in oyunu amacına ulaşmış ve Behlül’ü ayağına kadar getirmiştir. Behlül, Bihter'e karşı çok hırslanır. Sürpriz doğum günü partisi sürerken, Adnan Bey de herkesten saklı görüşmeye gittiği Sait’in, anlattıklarının etkisindedir.
Firdevs’in, Çetin Özder’den sakladığı gerçekler, Pekerlerle karşılaştıklarında meydana çıkar. Çetin Özder’i kaybetme korkusu, Firdevs’in evlilik teklifine vereceği yanıtı hızlandırır.
Bihter ve Adnan geceden erken ayrılırlar. Gece Behlül ve Nihal amacıyla sürecektir. Behlül amacıyla kötü başlayan gece, Nihal’in yeni sürpriziyle bambaşka bir renge bürünür.
Yaşadığı pişmanlığın ve suçluluk hissinin altında ezilen Behlül ilk kez duygularını Beşir’le paylaşır. Tek talebi Nihal’in mutluluğu olan Beşir, ardında bırakacağı emanetiyle alakalı son kararını verir.

Beğeniyle izlenen dizimize henüz yorum yapılmamış alttan istediğiniz 3 yorum sisteminden birini seçip yorum ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray