Aşk-ı Memnu 79. Bölüm Final - Veda Bölümü İzle Tek Parça 1080p Full  izle

Aşk-ı Memnu 79. Bölüm Final - Veda Bölümü İzle Tek Parça 1080p Full izle


Aşk-ı Memnu Final - 79. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle

Aşk-ı Memnudan görkemli veda


Sevilen dizi Aşk-ı Memnu, merakla beklenilen görkemli finaliyle ekranlara veda ediyor. Dizinin son bölümü bir sürprizle başlayacak, Matmazel ’in Adnan Bey’e “daha çok sessiz kalamayacağım” cümlesiyle her şeyi itirafa hazırlandığı anın 24 saat öncesiyle...
Nihal ve Behlül ’ün düğün gününden bir sabah önce, Bihter, koruda saklı bir buluşmanın telaşını yaşamaktadır. Behlül onu aramış ve koruya çağırmıştır. Bihter herkesten saklı, Behlül’le koruda buluşur.
Aynı dakikalarda, Nihal isteğiyle evden kovulan Matmazel, Beşir’in giderek kötüleştiğini haber almış ve onu kimseye fark ettirmeden ziyaret etmek üzere yalının üst kapısını kullanmak üzere korunun sokağa açılan kapısına gelmiştir.
Taksiden indiğinde, Behlül ’ün arabasını görür. Behlül ’ün düğünden önceki haftayı yeni teknesinde geçirdiğini, mutfak takımından öğrendiği amacıyla, Behlül ’ün arka kapıdan eve ziyaretinin şüpheleriyle koruya girer ve birkaç dakika sonra Behlül ve Bihter’i görür.
Bu andan itibaren her bireyin hayatında dönüm noktası olacak bir proses başlar.


Şarkı: Ringa Ringa (Album Version)
Sanatçı: A.R. Rahman
Etiket: UMG(Interscope Adına) - Broadcast Music Inc. - UBEM, UMPG Publishing ve diğerleri.

Beğeniyle izlenen dizimize henüz yorum yapılmamış alttan istediğiniz 3 yorum sisteminden birini seçip yorum ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray