EZEL 12. Bölüm Tek Parça izle 720p HD kalite

EZEL 12. Bölüm Tek Parça izle 720p HD kalite



EZEL Dizisi 12. Bölüm izle HD 720p Kalite Tek Parça 




2009–2011 yılları arasında Ay Yapım’ın yapımcılığını yürüttüğü EZEL dizisi Show TV’de 2 sezon ve 71 bölüm yayınlandı. Aşk, ihanet, intikam, delikanlılık ve racon kelimelerinin senaryosunda bütünlük bulduğu beklenmedik finaliyle de ki bence Türk dizi tarihinin en iyi final sahnesi ve efsane dizisi denebilir.



Yalnız Kalmak

Ezel 12. Bölüm Özeti

Ezel’in bu kez yaşadıkları, ne geri alınabilir, ne de bir oyunla telafi edilebilir. Bahar, Ezel’i Eyşan ’la gördü bir kez.
Ezel, Bahar’ı üzdüğü amacıyla pişmanlık içeresinde kıvranmaktadır. Üstelik Bahar’a yakınlaşmak hiç basit değildir. Çünkü önünde bu kez çok kararlı bir engel bulunmaktadır: Ali. Ve Ezel bilir ki, bu engeli aşmanın tek bir yolu bulunmaktadır.
Ezel’in bilmediği şeyse, Cengiz’in içeride çevirdiği dolaplardır. Öğrendikleri üstüne derhal harekete geride bıraktığımız Cengiz’in de bir planı bulunmaktadır artık. Fakat hapishane yaşamı sandığı kadar tekdüze değildir. Aradığı cevapları hiç beklemediği bir yerden alan Cengiz, başına istikbal sürprizlerden de habersizdir.




Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem ÇATAY
Senaryo: Kerem DEREN & Pınar BULUT
Yönetmen: Uluç BAYRAKTAR
Müzik: Toygar Işıklı



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray