ŞAMPİYON 3. BÖLÜM | TEK PARÇA  İzle 26 EYLÜL 2019

ŞAMPİYON 3. BÖLÜM | TEK PARÇA İzle 26 EYLÜL 2019



Şampiyon 3. Bölüm Full HD Tek Parça izle     

Şampiyon Son Bölüm İzle

Şampiyon Dizisi Her Perşembe 20:00 'da TRT1' de

Şampiyon 3. Bölüm Özeti

Suna’nın başvurusuyla Güneş’in devlet korumasına alınması olsılığı gündeme gelmiştir. Sosyal hizmetler yetkilileri ve polisler çocuğun halini ve hayat koşullarını yerinde değerlendirmek amacıyla salona geldiklerinde gördükleri görünüm karşısında büyük bir şok hayatışlardır. Fırat elinde silahla, Kerem’le boğuşurken, Güneş’in kilitlendiği odada feryat figan ağlar durumda olması, baba-oğul amacıyla hali amacıyladen çıkılmaz bir duruma getirmiştir.
Fırat’ın oğlundan ayrılmaya hiç niyeti yoktur. Ancak vakit ve koşullar aleyhine işlemektedir. Oğlundan ayrılmamak amacıyla ona iyi bakabileceğini kanıt etmek mecburiyetinde olan Fırat’ın acil olarak paraya gereksinimi vardır. Çaresiz kalan Fırat, Kado’nun da yönlendirmesiyle, Zafer’in bütün itirazlarına karşın yasadışı dövüşlere katılmayı kabul eder. Dövüşü kazanıp, aldığı parayla Güneş’i rahat ettirebileceği bir ev tutmak ve koşullarını iyileştirdiğini sosyal hizmetlere kanıt etmek isteyen Fırat amacıyla, Tansel kötü bir sürpriz hazırlamaktadır. Suna Tansel’in bütün oyunlarından bihaber, bir oğlu babadan ayırmak mecburiyetinde olmakla, ona daha güvenilir ve iyi koşullar sağlamak arasındaki vicdani gitgeli hayataktadır. Bu arada, Suna’nın telkinleriyle Kerem’i bokstan ve salonundan uzaklaştırma kararı alır Tansel. Ancak Kerem’in boksör olmaktan vazgeçmeye niyeti yoktur. Tansel her şeyi çözdüğünü düşündüğü anda, Kerem hiç beklenmedik muazzam bir atılım yapar.
Fırat bütün bu sıkıntılarla uğraşırken, abisine destek olamadığı, Mücella’ya söz geçiremediği amacıyla büyük bir pişmanlık hayat sürdüren Serhat, yeğenini ve abisini bir gece de olsa konuk etmek amacıyla Mücella’yı ikna eder. Serhat yeğenini evine götürürken, kardeşinin samimiyetine güvenen Fırat, Mücella’nın alttan alta çevirdiği işlerin farkında değildir. Güneş amcasının evinde beklenmedik bir hadise yaşarken Fırat da yasadışı dövüşlerde oğlunu kaybetmemek amacıyla hayatının en mühim sınavlarından birini verecektir.


Beğeniyle izlenen dizimize henüz yorum yapılmamış alttan istediğiniz 3 yorum sisteminden birini seçip yorum ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray