Tek Yürek 3. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD

Tek Yürek 3. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD



TEK YÜREK 3. BÖLÜM TEK PARÇA 1080P HD İZLE

Tek Yürek 3. Bölüm özeti

Halit’in verilen haber her şeyi değiştirecektir. Şimdi sıra gençlerdedir, lisans alabilmek amacıyla canla başla çalışmaları gerekmektedir. Fakat bu hiç basit olmayacaktır. Sait, Yiğit’e kumar işini de yükler, Akif’in ustasının hain planları vardır, Mazlum babasıyla uğraşmak mecburiyetinde kalır, Yusuf ise söylediği yalanların içeresinde kaybolur.
Artık Halit’in yeri, gençlerin gözünde başkadır. Bu durumdan hiç hoşlanmayan Sait yeni hamlelerde bulunuyor gecikmez. Halit ise hem işte, hem evde huzuru sağladığını düşünürken Asude’ nin Deniz’in aklını karıştırması, eve giren hırsız aile düzenini alt üst edecektir. Üzerine bir de gizemli birisi doğrulusunda takip edildiğini anlayan Deniz, devayı Yiğit’ten yardım talep etmekte bulur.
İlknur ve Halit gençler amacıyla çıktıkları alış veriş esnasında birbirlerini biraz daha yakından tanırlar. Takımın kurulmasını kutlamak amacıyla İlknur bir yemek tertipler, fakat Sait çağrı edilmediği bu yemekten hiç hoşnut kalmayacaktır. Lisans amacıyla piste çıkacakları gün, planını döneme sokar. Lisans işi tehlikeye girerken, Akif’i çok kötü bir sürpriz beklemektedir.

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray