Tek Yürek 6. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD

Tek Yürek 6. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD


TEK YÜREK 6. BÖLÜM TEK PARÇA 1080P HD İZLE

Tek Yürek 6. Bölüm özeti


Yiğit bundan sonra kaptan olarak takımı toparlayacaktır. Eşinin ölümünden mesul tutulan Halit aklanmıştır, ama bir yönü yarımdır; aile olarak birbirlerine olan güvenlerini test etmeleri gerekecektir.
Akif’in annesi, oğlunun mezarını ziyaret etmek amacıyla İstanbul’a gelmiştir. Annesini gören Akif ne yapması gerekliliğini bilemeyecektir. Yusuf ise Orçun’un şüphelerini gidermek amacıyla saplandığı yalan dünyasına İlknur ile Halit’i de çekecektir. Öte yandan Oğuzhan büyük bir oyunla karşı karşıyadır.
Sait’in mekanında çıkan arbede Yiğit ve Osman’ı büyük olaylara gebe bırakır. Babalarıyla alakalı mühim bir bilginin kıyısında dolaşırlarken, Yiğit hayati bir karar alabilmek mecburiyetinde kalacaktır.
Ekip ilk maçında, kendilerini küçümseyen takıma ders verirken; Halit de, koç Emre’ye oynadığı oyunun bedelini ödetir. Sait, mekanında işleri büyütmeye karar verir. Yiğit’e burada da büyük işler düşmektedir. Üstelik Deniz doğrulusunda reddedilmişken, ona bir hususta yardım etmek mecburiyetinde kalır. Yiğit dört bir yandan sıkışmakta ve Osman’ı ihmal etmektedir.



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray