Tek Yürek 7. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD

Tek Yürek 7. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD


TEK YÜREK 7. BÖLÜM TEK PARÇA 1080P HD İZLE

Tek Yürek 7. Bölüm özeti


Karşılarına çıkan sürpriz güçlü bir takımla maç yapan ekip çok bozulmuştur; büyük farkla yenik olmuşlardır. Halit onlara rakibi küçümsememek, saygı göstermek gerektiğiyle alakalı acı bir ders vermiştir. Bu sırada kardeşinin hayatta geleceğini düşünen Yiğit mühim bir karar alarak, Sait’in yanısıra ve takımdan ayrılır. Herkes şaşkınlık içindedir; üstelik ilk resmi maçları çok yakındır. Arkadaşları, Yiğit’e tepkilidirler, bundan en çok büyülenen ise Umut’tur. Bunu fark eden Halit, onunla yakından ilgilenir. Ama Sait bu durumdan çok hoşnut değildir.
Umut’a sessiz telefonlar gelmektedir. Bunu inceleyen Halit ve İlknur umulmadık bir halle karşılaşacaklardır. Öte yandan, babalarını cezaevinden tanıyan İskender’in ölüm haberi Osman’ı dehşete düşürür; Sait’le konuşacak, ama alacağı yanıt onu hiç de mutlu etmeyecektir. Mehmet Selim’in yanısıra işe başlayan Yiğit’in ise, yeni patronunun yanısıra işler hiç de hayal ettiği gibi değildir. İlk resmi maçlarına saatler kala, Yiğit’in başının derde girdiğini öğrenen ekip yardım etmeye koşar. Fakat bu kez işleri o kadar basit olmayacaktır.



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray