Vuslat 20. Bölüm - Sezon Finali Tek Parça İzle

Vuslat 20. Bölüm - Sezon Finali Tek Parça İzle


Vuslat 20. Bölüm Sezon Finali izle Tek Parça HD Kalite

Etkileyici senaryosu ve kuvvetli oyuncu kadrosuyla göz dolduran VUSLAT Dizisi, Her Pazartesi saat 20:00'da TRT 1’de izleyicileriyle buluşuyor.!


Vuslat 20. Bölüm - Sezon Finali Özeti
Aziz ve Feride önlerine çıkacak bütün engelleri bilmelerine rağmen, birbirlerine sıkıca tutunmaya karar verirken, kendilerine hazırlanan kötü sürprizlerden habersiz, defilenin tatlı heyecanı ile birlikte geçirecekleri her dakikanın keyfini çıkarıyor.

Kerem’in itirafı Çağlar ailesinde deprem tesiri yaratırken, Kerem oyunlarına devam ediyor. Hiç ön görü etmediği biri, Kerem’in bütün planlarını alt üst etmek amacıyla harekete geçiyor. Faik ve Hasibe ise asıl şoku katıldıkları defilede yaşıyor. Feride’den kurtulmak amacıyla en büyük planını döneme sokan Perihan, Nehir’le birlikte zaferini izlemek amacıyla defilede konumunu alırken, beklemedik haller bütün dengeleri değiştiriyor. Yolcu, Satranc-ı Urefa’da, yine “Araf” aşamasına ilerlerken, antikacıya gelen çağrısız bir konuk Abdullah ve Salih’i endişelendiriyor. Aziz yine Araf’ta kalırken, her bireyin hayatını değiştirecek gerçekler gün yüzüne çıkıyor.


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray