Arka Sokaklar 300. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full

Arka Sokaklar 300. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full



Arka Sokaklar 300. Bölüm Tek Parça izle

Arka Sokaklar 300. Bölüm 1080p izle 

Arka Sokaklar 300. Bölüm  Full HD izle

Arka Sokaklar yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir.


Dizi İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir polis ekibinin sıra dışı maceraları ve yanında aile yaşamlarını ele alıyor. Ekip, görevleri esnasında farklı ve detaylı insan hikayeleriyle sık sık karşılaşmaktadır. Zaman vakit gülümseten, vakit vakit de iç burkan bu hikayelere, meslek yıllarının deneyimi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin başka genç üyelerine de yol gösteren emniyet müdürü Rıza Baba olur.


Dizinin senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul yazmıştır. Dizinin yapım şirketi Erler Film'dir. Dizinin müzikleri Murat Evgin tarafından yapılmıştır.


Arka Sokaklar 300. Bölüm Kısa Özeti



Metin, erkek çocuklarını kaçıran bir şebekenin tuzağına düşüyor ve ansızın ortadan yok oluyor. Başta Hüsnü olmak üzere de bütün ekip, Metin ve kaçırılan tüm çocukları bulmanın peşine düşüyor. Rıza, Murat’ı evinin bahçesinde baygın bulduktan sonra, artık bu işe bir el atmak gerektiğini düşünür. Arif Müdür ile iş birliği yaparak Murat’ı Şükran Hanım’ın çiftliğine götürürler. Şükran Hanım’ın da eşi yıllar önce şehit düşmüştür. Burası Murat’ın hayata yeniden dönmesine sebep olur.

Artık Murat tüm acılarından arınmıştır. Metin, üniversiteyi kazanamamış olmanın verdiği sıkıntıyla artık iş bulmaya karar verir. Ev halkı ona, “ek kontenjanların açıklanmasını bekle, tekrar dershaneye git, hazırlan” deseler de Metin bunu kabul etmez. Arkadaşı Zeki’nin amcasının inşaat şirketi vardır. Zeki, orada iş ayarlayabileceğini söyleyince, Metin görüşmeye gider. Bu sırada çeşitli ailelerin erkek çocukları ortadan yok olmaktadır. Fatih ve Gülşah’ın da içerisinde bulunduğu çete, küçük yaşlarda iş arayan erkek çocuklarına yüklü miktarda avans verip, “çalışmaya yurt dışına götürüleceksiniz” diyerek akıllarına girerler.

Ekip, kaçırılan kayıp çocukların peşine düşer. Metin, Zeki’nin amcası Kamil ile yaptığı iş görüşmesine kabul edilir. Ve Metin ortadan yok olur. Metin de bu şebekenin içine düşmüştür. Hüsnü ve ekip, Metin’i ve kaçırılan tüm çocukları bulmanın peşine düşerler.




Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray