Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm Tek Parça izle 1080p Full HD

Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm Tek Parça izle 1080p Full HD


Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm Tek Parça izle 

Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm 1080p izle

Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm Full HD izle

Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm Özeti

Ertuğrul Bey, Hülagü Han’ın gizli casus olan Arıkbuka ve Albastı  tarafından tutsak edilmiş, Turgut  ağır yaralanmış, Mergen ve Dumrul Alp öldürülmüştü. Gündoğdu ve Bamsı Ertuğrul Bey’i kurtarmak için yola çıkmış ama yetişememişti.
Arıkbuka yalnız Ertuğrul Bey değil Gündoğdu’nun da peşindeydi ve onu yakalamak için bir tuzak daha kurmuştu. Ertuğrul Bey’in kıyafetinden bir parçayı tuzağa çekmek istedikleri yere koymuş,  Ertuğrul Bey’i aramaya çıkan Gündoğdu ve Bamsı’yı kendine doğru çekmişti.

Bamsı ve Gündoğdu Arıkbuka’nın tuzağına düştüklerinde Albastı ise Ertuğrul Bey’i sorgulamak için gizli mağaraya gidiyordu. Fakat Ertuğrul Bey bağlanmış olan ellerini çözmüş ve Albastının adamlarını etkisiz hale getirmişti. Artık Albastı ve Ertuğrul Bey tek başına kalmış çetin bir savaş sonucu Ertuğrul Aybastı'yı öldürmüştü.
Arıkbuka’nın tuzağını bilen Ertuğrul Bey, abisi Gündoğdu ve Bamsı’yı kurtarmak için tuzak kurulan mağaraya gitmiş ve Arıkbuka’nın adamlarını öldürerek abisini ve Bamsı’yı kurtarmıştı. Savaşı kaybettiğini gören Arıkbuka gizlice kaçmış ve bu yaşananların intikamını alacağını hissettirmişti.

Kurduğu tuzağa kendisi düşen Arıkbuka’nın yeni planı ne olacak? Ertuğrul Bey Arıkbuka’yı yakalayabilecek mi? Abisi Bey Bolat'ın öldürülmesini hazmedemeyen Sırma ne yapacak?

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray