Dudaktan Kalbe 6. Bölüm Tek Parça izle

Dudaktan Kalbe 6. Bölüm Tek Parça izle


Dudaktan Kalbe 6. Bölüm Tek Parça izle 

Dudaktan Kalbe 6. Bölüm Kalite izle

Dudaktan Kalbe Oyuncular ve Künyesi



Burak Hakkı, Aslı Tandoğan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Özşener, İsmail Düvenci, Özge Özder, Gözde Kansu, Oktay Oy, Levent Güner, Ayten Soykök, Ömer Akgüllü, Sevgi Onat, Köksal Engür
Eser: Yaşar Nuri Güntekin
Müzik: Toygar Işıklı
Senaryo: Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu
Yönetmen: Andaç Haznedaroğlu
Yapımcı:  AY YAPIM - Kerem Çatay


Şarkılar: Babam, Ölüm, Kırılgan, Paramparça, Sessiz, Gecenin Hüznü, Mesafe, Veda, Karanlık, Dudaktan Kalbe Jenerik Müziği
Sanatçı: Toygar Işıklı
Albüm: Dudaktan Kalbe (Orijinal Dizi Müzikleri)
Yazarlar: Kailash Kher (Babam)
Etiket: The Orchard Music(ARVEN Müzik Film adına), UMPG Publishing, CdA Music Group, Exploration Group, ASCAP, BMI - Broadcast Music Inc. ve 4 Müzik Hakları Topluluğu

Dudaktan Kalbe 6. Bölüm Özeti

Gece Lamia'yla baş kafaya denizin ortasında mahsur kalan Hüseyin Kenan döndüğünde acı haberle sarsılır. Saib Paşa kardeş acısıyla yıkılmıştır. Annesinin ölümüne niçin olan hadise Kenan'dan gizlenir. Vicdan azabıyla kıvranan Cemil teselliyi Leyla'da bulur.
Lamia ise Kenan'ın annesinin son anlarında yanısıra olamamasından kendini mesul tutmaktadır.
Kenan'ı Lamia'dan kıskanan Nimet O'na cephe alır. Bugüne kadar hep koruyup kolladığı Kınalı Yapıncak bundan sonra can düşmanı olmuştur.
Kenan kendisini en acı gününde yalnız bırakmayan Cavidan'ın rüzgarına kapılır. İlişkileri hiç beklenmedik bir şekilde ilerler.
Lamia, Nimet'in kışkırtmasıyla kendine eziyet eden yengesine daha çok tahammül edemeyeceğini anlar. Evden kaçan Lamia'nın yolu tekrar Kenan'la kesişir. Bu karşılaşma ikisinin de hayatını değiştiren hadiselerin başlangıcı olacaktır.





Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray