Güldür Güldür Show 208. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full

Güldür Güldür Show 208. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full



Güldür Güldür Show 208. Bölüm Tek Parça izle

Güldür Güldür Show 208. Bölüm Tek Parça  

Güldür Güldür Show 208. Bölüm  Full HD izle


Güldür Güldür Show 208 Bölüm 1080p izle

Uzun süredir evli çiftler en fazla hangi konularda tartışırlar? Sürekli tartışan Yeter ve Hayati çifti çözümü ayrılmakta bulunca ne olacak? Çocuklarını İbrahim ve Naime bu kararı nasıl karşılayacaklar?
Güneşin altında top oynayan çocuklara bir çardak yaptırılması için Twitter’da yardım kampanyası başlatan İse-posta, kullanıcılardan nasıl reaksiyonlar görecek?
Eşlerine yalan söyleyip erkek erkeğe tatile giden Kazım ve arkadaşları, bekledikleri gibi bir tatil geçirebilecekler mi? Eşine sürekli yalan söyleyen Kazım, bu sefer yalanı ortaya çıkmaması için ne yapacak?
Kapkaççıyı yakalamak için olay yerenle gelen komiser İbrahim ve Fikri, yeterli bilgiyi toplayıp suçluyu yakalayabilecekler mi? Olay yerindeki tek görgü şahidi çift olan Naime ve Hayati, komiser İbrahim'e ne kadar yardımcı olacaklar?
Adana’nın sıcağından kurtulup İstanbul’daki adliyeye gelen Hayati ve Kudret'i bekleyen önemli dava ne? Bütün bir sezonun yorgunluğunu atmak isteyen Güldür Güldür Show'un sevilen tiplerinin adliyede ne işleri olabilir?





Hepsi ve bol bol kahkaha “Güldür Güldür Show'da…
Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kon tente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor.



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray