Kalk Gidelim 81. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle / 12 Ekim 2019

Kalk Gidelim 81. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle / 12 Ekim 2019



Kalk Gidelim 81. Bölüm Tek Parça İzle

Kalk Gidelim 81. Bölüm 1080p izle

Kalk Gidelim 81 Bölüm HD izle

Kalk Gidelim 81. Bölüm Full HD izle

Kalk Gidelim Her Cumartesi Saat 20:00'de TRT1'de

Kalk Gidelim 81. Bölüm Özeti 

Seyfettin, Sevda’ya Nurhatçe’nin kendi çocukları olmadığını bildiğini söyler. Sevda şaşkındır. Bu sefer de Sevda, nasıl öğrendiğini sorar ve Seyfettin anlatır. Seyfettin, mandırada Şerif’le yüzleşir. Sevda ve Seyfettin, gerçekler ortaya çıkınca ne yapacak?

Sosyal Medya Canavarı ‘Çekirdekçi Kız’ ortalığı karıştıracak!
İnternette Yeşilyurt kadınlar grubunda “çekirdekçi kız” profiliyle biri sürekli dedikodu yaymaya başlar. Köyde kim ne yaşadı her şeyi Aralıklarla açıklar, köy karışır. Behice'nin yüzüğünü Şerif'ten sonra Badegül de görür, ancak gören biri daha vardır o da "Çekirdekçi Kız" dır.
Meryem, Ercan'ın ısrarları sonrasında bir iş yeri bulmuştur. Ercan, bu iş kolunu kendi tekniklerince ilerletmeye kalkar ve bu iş sonunda Şakir'le yollarını kesişir.. 

Anneanne olma kanaatsiz Nurcan’ı kabuslara sürüklüyor…
Bir yandan Behice ve Şerif'i sohbet ederken gören Meryem'i engellemek son derece zahmetlidir. Meryem, kız kardeşinin Dal'larını oğluyla düşünememektedir.   Herkes diğer bir dertteyken Nurcan anneanne olma fikrine hazır değildir. Duru'nun mutlu olmasını isterken anneanne olma kanaatse onu kabuslara sürüklemektedir ve teselli etmek Mustafa Ali’ye kalacaktır. "Çekirdekçi Kız", Nurcan ve Mumcu'nun da arasının dalgalanmasına neden olacaktır.  
Bütün köy artık bu Çekirdekçi Kız’ın yayacağı yeni dedikoduyu beklemeye başlarlar. Herkes ellerinde telefon sayfaya kilitlenir. Badegül bir ara Behice’nin Çekirdekçi Kız olmasından şüphelenir, Behice'nin yanıtı da gecikmeyecektir. Köyde herkes tedirgindir. Bu işin sonunda "Çekirdekçi Kız" kimdir, ortaya çıkacak mıdır?

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray