Kiraz Mevsimi 4. Bölüm Tek Parça izle 1080p Kalite

Kiraz Mevsimi 4. Bölüm Tek Parça izle 1080p Kalite



Kiraz Mevsimi 4. Bölüm Tek Parça izle 

Kiraz Mevsimi 4. Bölüm izle1080p Kalite

Kiraz Mevsimi 4. Bölüm Full HD izle

Kiraz Mevsimi Konusu Kısaca

Öykü, tekstil ve moda tasarımı bölümü öğrencisi, akıllı ve hoş bir kızdır. En büyük hayali etkin bir moda tasarımcısı olmaktır. Bu hususta kendisine örnek aldığı ünlü modacı Önem Dinçer’e çizimlerini ulaştırmak için çok uğraşır. Öykü, en sonunda onun dikkatini çekmeyi başarır. Bu sırada hayatının aşkıyla karşılaşır: Ayaz Dinçer… Ayaz, Öykü’nün platonik aşık olduğu Mete’nin ortağı, bunun yanı sıra da idolü Önem Dinçer’in oğludur.
Ayaz, yakışıklı çapkın bir mimardır. Aşka inanmayan, bugüne dek hep tek gecelik ilişkiler yaşamış biridir. Öykü’yle hayatları kesişen Ayaz, ilk kez bir kızdan gerçekten etkilenir. Öykü’yü ilk görüşte çok beğenir. Öykü’nün saf, çocuk halleri Ayaz’ın çok hoşuna gider. Ancak Öykü, Mete’ye aşıktır. Bunu öğrenen Ayaz, üzülerek de olsa çifti bir araya getirmeye çalışır. Öykü ise, Mete’ye olan duygularını saklama peşindedir. Bir yanlış anlaşılma sonucu Öykü ve Ayaz sevgili taklidi yapmak zorunda kalırlar. Ancak çift, zaman içinde birbirlerine gerçekten aşık olmaya başlarlar.


Kiraz Mevsimi Oyuncuları ve Künyesi

Öykü Acar (Özge Gürel)
Ayaz Dinçer (Serkan Çayoğlu)
Mete Uyar (Dağhan Külegeç)
Şeyma Çetin (Nilperi Şahinkaya)
Burcu Uyar (Nihal Işıksaçan)
İlker Korkmaz (Serkan Börekyemez)
Sibel Korkmaz (Fatma Toptaş)
Emre Yiğit (Aras Aydın)

Senaryo: Fethi Kantarcı
Yönetmen: Eda Teksöz
Yapımcı: Ali Gündoğdu
Yapım: SÜREÇ FİLM



Kiraz Mevsimi 4. Bölüm Özeti

Aşk mevsimi, kirazlar kızarmaya başladığında başlarmış...
Gişe rekortmeni Romantik Komedi serisinin yazarı Aslı Zengin ve Kavak Yelleri, Güneşi Beklerken dizilerinin yazarı Gökhan Horzum imzalı bir aşk hikayesi...
Kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başlayan genç ve güzel moda tasarımcısı Öykü ve Öykü’nün çocukluk aşkı Mete’ye ulaşma yolunda hayatına giren Ayaz… Öykü ve Ayaz’ın masum, tatlı aşk hikayesi ve yaşadıkları maceralar izleyiciye keyifli bir dizi sunuyor.



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray