Leke 6. Bölüm Tek Parça izle Full HD 1080p Kalite

Leke 6. Bölüm Tek Parça izle Full HD 1080p Kalite



Leke 6. Bölüm Tek Parça izle 

Leke 6. Bölüm Full HD Kalite İzle 

Leke 6. Bölüm 1080p Kalite İzle


Leke Dizisi 6. Bölüm Kısa Özeti





Abisi Cem ile arası kötü olan Arda, Yasemin'i gördükten sonra bir plan yapar. Zira amacı Cem'i en zayıf noktasından vurmaktır. Yasemin'i nereden tanıdığını abisine söylemeye kararlıdır. Bu sinsi planını hemen devreye sokar. Birkan ise bir şekilde bu durumdan haberdar olur. Yasemin'e karşı olan takıntı seviyesindeki ilgisi onu deliye döndürmüştür. Cem ile Yasemin'in arasını bozmaya yemin eder. Arka planda bunlar yaşanırken Cem tüm kalbiyle Yasemin'e olan sevgisini belli eder. Yasemin ise sakladığı bu sır yüzünden tedirgindir. Tüm gerçekleri Şirin'in yüzüne vurur. O bunları konuşurken kapı çalar ve karşısında Cem ve Arda'yı görür. Yasemin ne yapacak? Cem'in tepkisi ne olacak?
Yapım: Tims & B Productions
Yönetmen: Metin Balekoğlu 
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar 
Senaryo: Yıldız Tunç 
Uygulayıcı Yapımcı: Banu Gündoğdu 
Müzik: Cem Yıldız 
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Ayşe Çamur 
Sanat Yönetmeni: Aytaç Çınaroğlu 
Görüntü Yönetmeni: Emin Çakır 

Leke Oyuncuları : Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar, Selahattin Paşalı, Kerim Tuna Kaba, Yağmur Özbasmacı, Ziya Çiçek, Serap Önder, Aslı Turanlı, Mert Asutay, Mehmet Avcı, Ali Savaşçı

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray