Müdür Ne'aptın? 3. Bölüm Tek Parça Full HD - 1080p Bipsiz

Müdür Ne'aptın? 3. Bölüm Tek Parça Full HD - 1080p Bipsiz



Müdür Ne'aptın? 3. Bölüm Tek Parça İzle Bipsiz

Müdür Ne'aptın? 3. Bölüm Full HD izle 

Müdür Ne'aptın? 3. Bölüm 1080p izle Bipsiz

ARKADAŞIM’ EVLERE TEMİZLİĞE GİDERSE…
İlk bölümde ‘Arkadaşım’, eşinin yerine bir eve temizliğe gidince işler çığırından çıkıyor!
Karşısına çıkan hassas ev sahibi, kahramanımıza zor, bir o kadar da keyifli anlar yaşatıyor. Kıskanç kocadan bihaber eve giden ‘Arkadaşım’, temizlik sırasında kah çamaşır yıkıyor kah yer siliyor. Perde asmaya boyu yetmeyince ev sahibesinden yardım isteyen ünlü komedyen, kıskanç ve kaslı kocayla karşı karşıya kalıyor! Gördüğü durum karşısında deliye dönen eş ‘Arkadaşıma korku, seyirciyeyse kahkaha dolu anlar yaşatıyor!
SÜPER KAHRAMAN ‘ARKADAŞIM’!
İkinci bölümde ise, ‘Arkadaşım’ hayal gücünün sınırlarını zorlayan deri bir süper kahraman kostümüyle, yeni atanan bir öğretmeni oynuyor! Tayin öncesi sevgilisi ile veda konuşması yapan ‘Arkadaşım’, şiveli konuşması ve absürt kıyafeti ile izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor.
‘Arkadaşım’, yeni okulunda, yönetmenin birbirinden enteresan talimatlarıyla ders anlatırken birden müfettişle burun buruna gelince ne yapacağını şaşırıyor! Kendini açıklamaya çalışırken yaptığı hareketler ve tuhaflıklar, izleyenleri çok güldürecek!

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray