Müdür Ne'aptın? 5. Bölüm Tek Parça Full HD - 1080p Bipsiz | Nil Karaibrahimgil

Müdür Ne'aptın? 5. Bölüm Tek Parça Full HD - 1080p Bipsiz | Nil Karaibrahimgil



Müdür Ne'aptın? 5. Bölüm Tek Parça İzle Bipsiz

Müdür Ne'aptın? 5. Bölüm Full HD izle 

Müdür Ne'aptın? 5. Bölüm 1080p izle Bipsiz

ARKADAŞIM’ ŞİMDİDE AMİGO OLDU!
İzleyenlerin karşısına evlenme teklifi etmek isteyen çekingen bir amigo  olarak çıkan ‘Arkadaşım’, gülmekten kırıp geçirecek! Yönetmenin komutları ve yönlendirmeleri sonucu yine şanssızlıkların peşini bırakmadığı kahramanımız, bu sefer evlenme teklifi etmeye cesaret ederken maça gittiği kız arkadaşının yanısıra eski kız arkadaşına denk gelecek. Kıskançlık krizleri içerisinde bir yandan evlenme teklifi etmeye çalışan bir yandanda tribünleri yönlendiren amigo olan ‘Arkadaşım’ izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak!

‘ARKADAŞIM’ NİL KARAİBRAHİMGİL’E İLHAM PERİSİ OLURSA!
İlham perisi olarak karşımıza çıkan ‘Arkadaşım’, işler kötü gittiğinden, arama kurtarma olarak ek iş yapmaktadır!
Dağda mahsur kalan birine yardımcı olurken bir anda bedenine titreşimler gelen ‘Arkadaşım’ ilham perisi olarak bu sefer uçarak Nil Karaibrahimgil ’in yanına gider.
Şarkı bestelerken ilham gelmediğini söyleyen Karaibrahimgil, kahramanımızın yardımları ile beste yapar. ‘Arkadaşımızın belirlediği üç kelime ile doğaçlama beste yapan ünlü popçu, hem sahnedeki ahenk ile hem ifade ettiği şarkı ile izleyenlere eğlenceli bir akşam yaşatacak!
Her bölümü ve sahnede yaptığı olağanüstü karakterler ile bellek Lara kazınan Tolga Çevik bu hafta da izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek!

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray