Payitaht Abdulhamid 92. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle

Payitaht Abdulhamid 92. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle



Payitaht Abdülhamid 92. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 92. Bölüm Tek Parça izle

Payitaht Abdülhamid 92. Bölüm 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid Her Cuma 20:00'de TRT1'de


Payitaht Abdülhamid 92. Bölüm Kısa Özeti



Abdülhamid, Ahmet Paşa ile görüşmek için Zalman ve Cavit'in engellemelerine rağmen keskin zekâsıyla diplomatik bir yol bulur. Ahmet Paşa’nın geldiğinde söyledikleri, herkesi çok şaşırtır. Halil Halid, İmro örgütüne silah satılmasını engellemeyi başarır ama bu aynı zamanda da başına yeni bir dert açar. Silah fuarının Payitahta yapılabilmesi için Halil Halid ve adamlarına çok iş düşer. 



Abdülhamid, silah tüccarlarının canlarını onlara emanet eder. Bidar Sultan ise, Darülhayr-ı Ali’deki misyonerlik faaliyetlerinin ardında kimlerin olduğunu çözmeye çalışmaktadır. 


Abdülhamid’le konuşurlar ve olayın araştırılması için mektebe hafiye yerleştirmeye karar verirler. Naime de, Darülhayr-i Ali’ye gidecek hafiye öğretmenlerden biri olmak ister. Ancak Bidar Sultan müsaade etmez. Naime müsaade almamasına rağmen mektebe gider. Bu işin sonucu Naime, Bidar ve Cemile cephesinde büyük bir krize yol açar.


Tüm soruların bu hafta Payitaht Abdülhamid 92. bölümde .!

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray