SAVAŞÇI 75. Bölüm Tek Parça Kesintisiz HD izle

SAVAŞÇI 75. Bölüm Tek Parça Kesintisiz HD izle


SAVAŞÇI 75. Bölüm Tek Parça İzle

SAVAŞÇI 75. Bölüm Kesintisiz İzle

SAVAŞÇI 75. Bölüm HD izle



SAVAŞÇI 75 Bölüm HD Kısa Özeti



Melik Yörük Haydar’ın ailesinin hayatına karşılık, Kılıç Timi’nin ele geçirdiği üç teröristi istemiştir. Bu takası reddeden Yüzbaşı Haydar, Melik’i öldürmek isterken, onu durdurmaya çalışan İlyas’ı yanlışlıkla vurmuştur. 



Astsubay Bayram, İlyas’ı hayatta tutmak için müdahale ederken, Melik üç teröristi almaya kararlıdır. Yörük Haydar her şeye rağmen yakalanan teröristleri vermemek için diretse de Kağan Bozok zor bir karar vermek zorundadır. 

Karargaha, Kılıç Timi’yle ilgili gelen bilgi, ortalığı karıştırır ve Yüzbaşı Kağan’ın beklenmedik hamlesi Albay Kopuz’la aralarında gerilime sebep olur. İlyas acil hastaneye yetiştirilmeye çalışılırken Kağan Bozok ve Haydar Bozkurt zaman kaybetmeden sonu belirsiz bir yola girmek


SAVAŞÇI Genel Özeti ve Künye


Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Berelilere mensup bir timin destansı hikayesini anlatan Savaşçı, bir dönem Bordo Bereliler ’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un (Berk Oktay) hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.
Çünkü onlar için “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!” 

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Bahadır Vatanoğlu’nun yer aldığı dizi “Savaşçı”, Her Pazar 20.00’de FOX’ta!



YAPIM: LİMON FİLM


YAPIMCI: HAYRİ ASLAN

YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU


 

Savaşçı Oyuncuları


Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim
Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu

Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu


Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer

Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray