Payitaht Abdulhamid 95. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle / 08 Kasım 2019

Payitaht Abdulhamid 95. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle / 08 Kasım 2019


Payitaht Abdülhamid 95. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 95. Bölüm Tek Parça izle

Payitaht Abdülhamid 95. Bölüm 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid Her Cuma 20:00'de TRT1'de


Payitaht Abdülhamid 95. Bölüm Kısa Özeti




Abdülhamid savaşların seyrini, ülkelerin haritalarını değiştiren en güçlü silahın haberleşme ve istihbarat olduğunu bilmektedir. Bunun için de herkesin peşine düştüğü yeni icat telsizi alma görevini Halil Halid ve adamlarına verir. Selim Paşa’nın yaşayıp yaşamadığı muamması bu kez de Ahmet Paşa’nın karşısına çıkar, onun elini ayağını bağlar. 


Bidar, ölüm döşeğindeki Nureddin’ e sımsıkı sarılmış, kendisine veba bulaşma ihtimalini önemsememiştir. Tecrittekilerin durumu daha da kötüye giderken, Ester, Vladimir'le bir plan yapar. Tecritteki vebalı hastaları yakacak ve ailelerine Abdülhamid hastalığı böyle kurutma yolunu seçti, evlatlarınızı yaktırttı diyecektir. Gerçekten de yangını çıkartır… Alevler her yeri sararken, Bidar Sultan’ı da kötü bir sürpriz beklemektedir. Cemile Sultan ise eline geçen bir pusulayla hayatının şokunu yaşar. 

Abdülhamid Zülüflü İsmail Paşa’dan silah fuarına dair bilgi beklemektedir. Zalman hala Zülüflünün kendi taraflarında olduğundan emin değildir. Zülüflüyü ateşe atar. Halil Halid ve adamları nihayet Payitahtı Joris ve adamlarının zulmünden kurtarır. Halil Halid herkesi şokta bırakacak beklenmedik bir şey yapar.

Tüm soruların bu hafta Payitaht Abdülhamid 95. bölümde .!


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 2 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray