Elimi Bırakma 56. Bölüm Tek Parça İzle 1080p full HD / 03 Aralık 2019

Elimi Bırakma 56. Bölüm Tek Parça İzle 1080p full HD / 03 Aralık 2019



Elimi Bırakma 56. Bölüm Tek Parça İzle

Elimi Bırakma 56. Bölüm Full HD izle

Elimi Bırakma 56. Bölüm 1080p Kalite izle

Üs Yapım Dizisi Elimi Bırakma Yeni Gününde artık Salı akşamları 20.00 itibariyle TRT 1 Ekranlarında yerini alıyor canlı izleyebilirsiniz, bitince tek parça izlemeniz için full HD kalitede Elimi Bırakma yeni sezon bölümleri izlemeniz için sitemizde sizleri bekliyoruz.

Elimi Bırakma 56 Bölüm Özeti

56. Bölümde neler oluyor?


Azra hamileliğin keyfini doyasıya yaşamaktadır. Bebek haberi nedeniyle Çelenler çok mutludur. Konakta tatlı bir telaş vardır, Feride ufak ufak bebek için hazırlıklara başlamıştır bile… Cenk ise Azra’nın mutluluğunu bozmamak için hastalıktan bahsetmez. Kendi üzüntüsünü belli etmemek için olağanüstü bir çaba harcarken bir yandan da hastalığa bir çözüm bulmaya çalışır. Alanında en iyi doktorları araştırır… Fakat olaylar Cenk’in sandığından farklı gelişir ve öyle bir noktaya varır ki, Cenk hayatının yine en zor kararlarından birini vermenin eşiğine gelir… Barış Yaman cephesinde de olaylar durulmaz. Gelişen olaylar Barış’a hayatının şokunu yaşatacaktır. Sumru da payını alacaktır olanlardan. Ve bu defa Barış geri dönülmez bir yola girecektir.




Üs Yapım Hakkında Üs Yapım 2012 yılında Süreyya Yaşar Önal tarafından kuruldu. Yapımdan post prodüksiyona kadar her aşamasını kendi bünyesinde tasarlamakta ve uygulamakta olan Üs Yapım, reality, talk show, belgeseller ve drama alanında televizyon formatları hazırlamakta, 
Türkiye’nin önde gelen televizyon kanalları için içerik üretmektedir.


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 2 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyor.
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray