Payitaht Abdulhamid 100. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle / 13 Aralık 2019

Payitaht Abdulhamid 100. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle / 13 Aralık 2019



Payitaht Abdülhamid 100. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 100. Bölüm Tek Parça izle

Payitaht Abdülhamid 100. Bölüm 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid Her Cuma 20:00'de TRT1'de


Payitaht Abdülhamid 100. Bölüm Kısa Özeti



Çete lideri olarak Abdülhamid’in karşısına Mahmut Paşa çıkmıştır. Abdülhamid yine de temkinli davranır. Zalman, boşluğundan yararlanıp kafasına göre hareket eden Sabahattin’le hesaplaşmaya kalkar. Ama Zülüflü hakkında anlattıklarını duyunca iş değişir. Sabahattin’le işbirliği yapar. Tahsin Paşa’nın hastalığı Abdülhamid’i çok üzer. Dostunu iyileştirmesi için Avrupa’dan bir hekim getirtir. Sabahattin sonunda istediği belgeyi ele geçirir. Zülüflü bununla artık Abdülhamid’e sırt çevirecektir. Abdülhamid bir türlü gerçek yüzünü göstermeyen düşmanını tanımak için bir tertip yapar. 

Abdülhamid, Halil Halid’in istihbaratıyla tekkeyi bombalanmaktan kurtarır. Çetecilerin de cezasını verir. Halil Halid’in hain olduğunu ispatlamaya çalışan Naip, sonunda aradığı delili bulur. Ferdinand’a söyleyecektir. Halil Halid’in yapacağı çok fazla bir şey kalmamıştır. Mehmet Blavatsky’nin ilaç verdiği atıyla kendisini bekleyen korkunç sona doğru gitmiştir. Blavatsky zeki bir planla Cemile’den konağın anahtarını alır. Çemberlitaş‘taki kutsal Ahit sandığına ulaşmak için konağın bodrum katından tünel kazdırmaya başlar. Cemile’nin tuhaf hallerinden şüphelenen Bidar, ne olduğunu çözmeye çalışırken, Cemile’nin kocasından gelen mektup, Bidar’ın eline geçer.



Tüm soruların bu hafta Payitaht Abdülhamid 100. bölümde .!


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 2 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray