Payitaht Abdulhamid 101. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle / 20 Aralık 2019

Payitaht Abdulhamid 101. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle / 20 Aralık 2019



Payitaht Abdülhamid 101. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 101. Bölüm Tek Parça izle

Payitaht Abdülhamid 101. Bölüm 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid Her Cuma 20:00'de TRT1'de


Payitaht Abdülhamid 101. Bölüm Kısa Özeti

Abdülhamid, tutuklattığı Karasu'dan perde arkasındaki düşmanını öğrenmeye çalışırken, Zalman ise sorgudaki Karasu'nun ağzını kapatmanın yollarını arar… Karaso Abdülhamid’e Bulgar Prensini hedef gösterir. Abdülhamid Prensi Payitahta çağırırken, Zalman’ın planı Prens’in suikasta uğraması ve mesulünün Abdülhamid olmasıdır. Cemile Bidar’ın mektuplarını okuduğunu öğrenince deliye döner. Bidar ise Abdülhamid’e her şeyi anlatmaya kararlıdır. 

Blavatsky Ezoterik örgüt başlarını İstanbul’a davet ederek, kutsal emanetlere sahip olacaklarını, dünyayı birlikte yöneteceklerini açıklayacaktır. Mehmet’le Paris’e gitme niyetinde olan Gülcemal’e Blavatsky’nin dehşet verici cezası ne olacak? Kocasıyla buluşmaya giden Cemile Sultan’ı ve konakta kazıya başlamış olan Blavatsky’yi bekleyen kötü sürprizler nedir? Namlunun ucundaki Halil Halid ölecek mi? Zalman’ın suikast planına dâhil ettiği Halil Halid’in ekibini nasıl bir tertip beklemekte? Zalman planında başarılı olup Abdülhamid’i Prens’in katili olarak göstermeyi başarabilecek mi?


Tüm soruların bu hafta Payitaht Abdülhamid 101. bölümde .!


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 2 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray