Payitaht Abdulhamid 137. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle / 5 Şubat 2021

Payitaht Abdulhamid 137. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle / 5 Şubat 2021


Payitaht Abdülhamid 137. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 137. Bölüm Tek Parça izle

Payitaht Abdülhamid 137. Bölüm 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid Her Cuma 20:00'de TRT1'de


Payitaht Abdülhamid 137. Bölüm Kısa Özeti



Tahsin Paşa’dan Abdülhamid’in gayrinizami harp planını öğrenmek isteyen Cassel, Mithras kumandanı Nerva’ya emri verir. Abdülhamid’den Tahsin Paşa’ya karşılık yapılandırma hamlesinden vazgeçilmesi istenmektedir. Abdülhamid ise hem devletini borçlardan hem de dostunu düşmandan kurtarmanın yollarını arar. Eşref ve ekibi Tahsin Paşa’yı bulmak için çıktıkları yolda kötü bir sürprizle karşılaşır.
Saliha’nın iyi niyetle yaptıklarından şüphe eden Naime, Aliye’nin sahte gözyaşlarına inanır. Fatma’nın Aliye’ye güveni de sarsılmıştır. Naime, kendine bir çıkış yolu ararken Aliye onu iyice köşeye sıkıştırır. Gazetelere verdiği haber Naime’yi zor durumda bırakır.

Tüm soruların bu hafta Payitaht Abdülhamid 138. bölümde .!


Payitaht ‘Abdülhamid’ Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page): https://www.facebook.com/payitahtdizi Payitaht ‘Abdülhamid’ Resmi Twitter Sayfası (Official Twitter Page): https://twitter.com/payitahtesfilm/ Payitaht ‘Abdülhamid’ Resmi Instagram Sayfası (Official Instagram Page): https://www.instagram.com/payitahtdizi/ Payitaht ‘Abdülhamid’ Resmi YouTube Kanalı (Official YouTube Page): http://bit.ly/PayitahtYouTubeKanali ---------------------------------------------------------- TRT1 Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page): https://www.facebook.com/TRT1/ TRT1 Resmi Twitter Sayfası (Official Twitter Page): https://twitter.com/trt1/ TRT1 Resmi Instagram Sayfası (Official Instagram Page): https://www.instagram.com/trt1/ TRT1 Resmi YouTube Kanalı (Official YouTube Page): https://www.youtube.com/TRT1


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 2 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray