Ezel Dizisi

Ezel Dizisi



ezel bayraktar



ezel dizisi 1. bölüm

Ezel dizisinin konusuna geldiğimizde, Ömer, Cengiz, Ali gayet sıkı dostlar ve birbirlerinden hiç ayrılmazlar, bir gün mahalleye yeni taşınmış olan Eyşan’ı gören Ömer’le birbirlerine ilk görüşte âşık olup görüşmeye başlarlar. Ömer askere gidene kadar devam eden ilişkilerini askerden döndüğünde ileriye taşımaya karar verir ve Eyşan’a evlilik teklifi yapmak için gece görüşmek ister, evet cevabı ile rahatlayınca güzel gecenin ardından uykuya dalarlar sabah polis ’in zorladığı kapı sesi ile uyanırlar kendini soygun ve cinayetle suçlamasıyla bir komplonun içinde bulur Eşyan, Ali ve Cengiz’in aç gözlülük ve hırslarının oyununa geldiğini fark eder.

kerpeten ali

Artık iş işten geçmiş ve hapiste bulmuştur kendini aklında daima tek bir soru vardır o da can dostları ve aşkının kendisine ihanet etmelerinin nedeni ve çözemez. Hapiste kendisini rahat bırakmayıp sürekli zulüm ve işkence eden gardiyan hayatını daha da zorlu hale getirmektedir.

Lakin bir yandan bu gardiyanın uğraşmalarına dayanmaya çalışırken şans eseri kendisinin temiz ve saf bir delikanlı olduğunu fark eden eski ünlü ve çok sevilen kabadayılarından Ramiz Karaeski ile tanışır, Ramiz kendisini evladı gibi görüp durumunu öğrendikten sonra intikamını alabilmesi için gün gün işleyerek eğitime alır ve çok iyi yetiştirir her konuda. 

Bir gün hapishane’de çıkan yangında yüzü yanan Ömer’in şansı döner tüm vücudu yanarak öldü bilindiğinden Ramiz dayı kendisine yüz estetiği yaptırıp verdiği yeni kimlikle Ömer’in küllerinden Ezel doğar.

ezel eyşan
2005 yılında çıkmasına rağmen 2009 yılına kadar sabırla bekleyerek kumar oynayarak, kendini geliştirerek zenginliğini arttırarak geçirir ve intikam zamanı geldiğinde harekete geçerek, eski dostlarının soygun paralarıyla açtıkları lüks otele giderek hayatlarının tam ortasına düşer Eyşan’ı kendine yeniden âşık ederek kolaylıkla planlarını gerçekleştirmeye başlar adım adım hepsinin güveninide kazanıp intikamını alır, bu arada da planlarını gerçekleştirmeye devam ederken Ramiz’in eski ezeli düşmanı eski düşmanı Kenan Birkan’la da büyük ve ölümcül ters köşelerin bol olduğu savaşları da atlatmak zorunda kalırlar tam her şeyi halledip bitti diyecek ve hayatlarına sorunsuz devam edecekler derken, sürpriz final de Ramiz Dayı’nın ağır yaralanıp dünyadan göçmesinin verdiği hüzünle Eyşan’a olan bir türlü bitmeyen aşkının verdiği büyük cesaretle birlikte ölümcül hastalığının son safhasında olduğunu öğrendikten sonra onunla birlikte o beklenmedik ölüme yürüyüş sahnesi ile büyük bir şaşkınlık ve sergilediği duruşa seyircinin hayranlığı ile son bulur.

cansu dere





ramiz dayı


haluk bilginer


kenan birkan ezel










Ramiz Karaeski 'nin torunu babası gözleri önünde öldürülen ve Kenan Birkan'ının nefret duyguları ile büyüttüğü namı değer "Sekiz Karakteri" ile Kıvanç Tatlıtuğ diziye renk katıyor.

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray