Hercai Dizisi Bölümleri

Hercai Dizisi Bölümleri


Yapımcılığını Mia Yapım’ın üstlendiği Hercai dizisi 2019 Mart ayında Atv kanalında Cuma günleri yayınlanmaya başladığı andan itibaren güçlü oyuncu kadrosu ve konusunu işleyişiyle adından söz ettirmeye başlayıp reytinglerde ilk sıralarda her hafta yer almayı başararak rekabette bende varım dedi.


Hercai Oyuncuları, Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Feride Çetin, Serdar Özer, Gülçin Hatıhan, İlay Erkök, Tansu Taşanlar, Gülçin Santırcıoğlu, Oya Unustası, Cahit Kök, Aydan Burhan, Duygu Yetiş.
Çocuk oyuncu olarak son dönemde yıldızı oldukça parlayan ve gelecek vaat eden minik tatlı Ebrar Demirbilek yer almaktadır.


Dizi senaryo olarak intikam arzusuyla doğan imkânsız aşk olarak klişe görünse de oyuncuların rollerine gayet başarılı şekilde girmeleri doğallığı ön planda tutup seyircilerin empati yeteneklerini ortaya çıkararak konunun içine çekebilmeleri diziyi gayet başarılı ve izlenir hale getiriyor.


Sümeyye Koç’un aynı isimdeki Romanı’nın dizi uyarlaması olan Hercai dizisi konusu ise şöyle, Midyat’ta köklü iki büyük ailesi olan Şadoğlu ve Aslanbey aileleri geçmişteki husumetleri sebebiyle Miran Aslanbey(Akın Akınözü) daha çocukken bölgeyi terk etmek zorunda kalırlar,babaannesi Azize Aslanbey tarafından oğluna ve gelinine yaptıkları zulümden dolayı Şadoğlu ailesine düşman olarak yetiştirilir. Kendini İstanbul’dan iş adamı olarak tanıtan Miran Aslanbey mükemmel olduğunu düşündüğü intikam planını devreye sokmak için Şadoğlu ailesine yüksek teklifle ortak olmayı başarır ikinci aşamaya geçmek için Nasuh Şadoğlu’ndan torununu Reyyan Şadoğlu’nu kendisine ister.


Amacı bir yandan aileyi mali olarak çökertirken bir yandan da evliliğinin sabahında Reyyan’ı ortada bırakarak ailenin adına da leke sürüp intikamını büyük bir başarıyla almaktır, lakin hesaplayamadığı ilk görüşte Reyyan’a aşık olduğunu geçte olsa fark etmesiyle bütün planları altüst olup düzeltmeye çalışarak geçer, bilmediği diğer bir şey ise asıl ailesinin Şadoğulları olmasıdır.Asıl oyun babaanne Azize’nin İntikam için baba Hazar Şadoğlu ile Miran’ı birbirlerine kırdırmak istemesidir, bundan sonra ki bölümlerde bakalım kalbi çok kırılan Reyyan Miranı affedecek mi ve asıl olaylar ortaya çıktıkça kimlerin ne şekilde etkileneceklerini hep beraber göreceğiz.















Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray