Afili Aşk 8. Bölüm

Afili Aşk 8. Bölüm

afili aşk 8. bölüm

AFİLİ AŞK SON BÖLÜM İZLE

Kanal D’ nin yeni dizisi olan romantik komedi türünde ki Afili Aşk dizisi, yayınlandığı günden itibaren hem konusu hem de oyuncuları ve izleyicileri kendine bağlamayı başardı, sıcacık aşk hikâyesini komedi ile perçinleyen dizi Çarşamba akşamlarının gözde dizisi olma yolunda ilerliyor.

Başrollerini Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul paylaşıyor, yapımını ARC film adına Fatih Enes Ömeroğlu üslenirken yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor.
afili aşk

Afili Aşk Konusu


Kerem Yiğiter, İstanbul’un uzun yıllarda beri Tekstilcilik yapan köklü ailelerinden Yiğiter ailesinin dikkatleri üzerine çekmeyi başaran zengin, yakışıklı ve oldukça çapkın oğludur. Oldukça da zeki olan Kerem işlek zekâsıyla günümüzün şartlarında geri kalarak yenik düşmeye başlayan şirketi modernize ederek sektör lideri konumuna getirmeyi başarsa da babası Muhsin Bey’in gözüne haylazlıkları, hayatı vurdumduymazca yaşaması dolayısı ile bir türlü girememektedir.

afili aşk izle


Yiğiter Tekstil'de atölyede işçileri olan Ayşe Yılmaz da biri dediğim dedik diğeri psikopat iki ağabeyi ile onların dediklerinden dışarı çıkamayan gayet sıradan hatta giderek sıkıcı olmaya başlayan hayatını geri de bırakmak için sevgilisi Berk ile evlenip evden ayrılmak olan güzel, zeki, daima iyilik düşünen bir genç kızdır. Ağabeyleri onayını almadan mahallenin zengin gençlerinden Sabri ile evlendirmeye karar verirler, bunu öğrenen Ayşe durumu Berk bildirerek evlilik hamlesi yapmasını ister ancak Berk ağabeylerinden ve evlilik düşüncesinden korkusuna mahalleden ayrılıp ortadan kaybolur.

Ailesi ve tek sevdiğinden darbe yiyen Ayşe, Keremle karşılaştığı an itibariyle bir anda ilk defa kendisi için bir şeyler yapmaya karar verir sadece Kerem’in Ayşe tarafından kurban olarak seçildiğinden haberi yoktur. Ayşe’nin attığı iftira ile oyunu başlar ve birbirleriyle evlenmek zorunda kalırlar, ancak bu evlilik oyunu içlerinden çıkamayacakları hal almaya başlayarak zaman içerisinde gayet zorlu hale gelmeye başlayacaktır.

afili aşk oyuncuları

Afili Aşk Oyuncuları Kadrosu

 Burcu Özberk(Ayşe Yılmaz), Çağlar Ertuğrul(Kerem Yiğiter), Yılmaz Kunt(Berk), Benian Dönmez(Melahat), Taner Rumeli(Rıza Yılmaz), Beril Pozam(Nazmiye), Uğur Uzunel(Erkut), Altan Erkekli(Muhsin Yiğiter), Neşe Baykent(Yelda Yiğiter), Ozan Dağgez(Samet Yiğiter), Asena Tuğral(Hülya Yiğiter), Serkay Tütüncü(Volkan Çekerek), Güzide Arslan(Gonca Durmaz), Umutcan Ütebay(Sabri), Zeynep Tuğçe Bayat(Ceyda), Hira Su Yıldız(Buse Yılmaz), Banu İnan(Nermin Horoz), Vural Ceylan(Kadir Horoz).

kerem ayşeyi kıskanırsa
Afili Aşk Künyesi

 İlk bölüm Tarihi: 12 Haziran 2019
Son Bölüm Tarihi: Devam ediyor.
1. sezon 9. bölüm fragmanı yayında.
Yapımcı: ARC Film Yapım

Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Barış Erdoğan ve İlker Arslan

Kanal: Kanal D Çarşamba Günü
afili aşk konusu


kerem rüyasının tabirine bakıyor


kerem ayşe kıskançlık


ayşe ve kerem sametin peşinde


afili aşk 8 bölüm
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray