JOHN WICK 3: CHAPTER 3 - PARABELLUM izle

JOHN WICK 3: CHAPTER 3 - PARABELLUM izle

John wick 3 chapter 3 parabellum


John Wick 3: Parabellum 2019 izle



Keanu Reeves yeni film de Usta suikastçımız John Wick 2’de Continental Otel’ de Yüksek Masa üyelerinden birini öldürmüştü, birincisi Continental sınırları içinde öldürmek yasaktı, ikincisi Yüksek Masa üyesi öldürmenin cezası büyüktü bu sebeple başına konan 14 milyon dolarlık ödüllü açık kontratla şehirdeki bütün suikastçılar peşine düşer ve ölmemek için kaçmak ya da savaşmak zorundadır. John Wick 3:Parabellum devam serisinde maceramız aslında çoktan ölmüş olması gereken John Wick (Keanu Reeves)’in şansına otelin sahibi Winston 1 saatlik bir kaçış süresi verir ve avantajlı duruma sokarak yardımcı olmaya çalışır ayrıca bu sürede yardım almak için güvenebildiği servis endüstrisinden de yardım alır ve mücadele başlar bir yandan kaçmaya çalışırken bir yandan da yüksek masa üyelerinden birine ulaşarak sorunu temelli çözmeye çalışacak kahramanımız ayrıca eski ama kötü ayrıldığı dostu Sofia (Halle Berry)’dan da yardım almayı başarır. Bütün bu gelişmelerden haberdar olan Yüksek Masa New York şehri hakemini göndererek John Wick’e yardım ettikleri için Otel yöneticisi Winston ve servis endüstrisi liderine ceza kestikleri bildirilir ve hükümleri yerine getirilir sonuçlarına katlanmak zorunda bırakılırlar.

                         

John ve Sofia tüm suikastları bir bir bertaraf ederek yüksek üyeye ulaşmayı başarırlar. Bu arada geçen sürede birçok öldürülen suikastçı ve birçok yeni öldürme çeşitleri gördüğümüz yine filmin sonuna kadar bitmeyen bir aksiyon bizi bekliyor, ayrıca dördüncü filmde onaylandığı için içimiz gayet rahat çünkü seri mükemmel derecede aksiyon ve gerilim sunmayı başarıyor her filminde tebrikler.

john wick 3


John Wick 3: CHAPTER 3 - Parabellum Oyuncuları ve Künyesi

Oyuncular: Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dakaskos, Asia Kate Dillon, Lance Reddick, Jason Mantzoukas, Ian McShane, Anjelica Huston, Tiger Hu Chen, Robbie DeRaffele, Ruby Rose, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman Susan Blommaert, Randall Duk Kim, Said Taghmaoui, Jerome Flynn, Tobias Segal, Robin Lord Taylor

Yönetmen: Chad Stahelski
Senaryo: Derek Kolstad
Görüntü Yönetmeni: Dan Laustsen
Müzik: Tyler Bates&Joel J. Richard
Tür: Gerilim, Suç, Aksiyon
Yapım: Lionsgate
Gösterim: 17 Mayıs 2019

continentl otel



john wick 3 parabellum



john wick 3 izle
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray