Aşk-ı Memnu 6. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full  izle

Aşk-ı Memnu 6. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full izle


Aşk-ı Memnu 6. Bölümü Tek Parça 1080p Full HD izle

Behlül evden ayrılıyor, Nihal Bihter’e reaksiyon işaret ediyor.



Behlül evden ayrılıyor. Behlül’ ün Bihter yüzünden gittiğini düşünen Nihal de Bihter’e reaksiyonsini gösterir.
Behlül, Adnan Bey’e Nihat’ın babasından duyduklarını anlatarak onu evliliği konusu ile ilgili uyarır. Fakat Adnan Bey, Bihter’e duyduğu aşk yüzünden bu uyarıyı öneme almaz ve Behlül’le tartışır. Bihter’in de sert çıkışıyla gururu kırılan Behlül evden ayrılır.
Behlül ’ün Bihter yüzünden gittiğini düşünen Nihal, Bihter’e reaksiyonsini gösterir. Onun evde bu kadar acele söz sahibi olduğundan rahatsızdır. Fakat Bihter, Bülent’tin de yavaş yavaş gönlünü kazanmaya başlamıştır.
Adnan Bey’in yanısıra iyi bir pozisyonda çalışmaya başlayan Nihat amacıyla işler yoluna girerken, Behlül amacıyla sorunlu günler başlar.
Adnan Bey ve Bihter’in uzun balayı programı, Nihal’in doğum günüyle çakışır. Oysa Nihal amacıyla rüştünü kanıt edeceği bu doğum gününe çok önem vermektedir. İlk kez babasından ayrı bir tebrik gerçekleştireceği amacıyla üzülen Nihal’i Behlül yalnız bırakmayacaktır. Bu doğum günü Nihal açısından unutulmaz olur.

Beğeniyle izlenen dizimize henüz yorum yapılmamış alttan istediğiniz 3 yorum sisteminden birini seçip yorum ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray