Aşk-ı Memnu 7. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full  izle

Aşk-ı Memnu 7. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full izle


Aşk-ı Memnu 7. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle

Adnan ve Bihter, evde Romantik bir gece geçiriyorlar.



Nihal’in, Behlül ’ün evden uzaklaşmasına gösterdiği reaksiyon Adnan Bey’i etkiler. Bihter, Behlül ’ün dönmesi amacıyla hevesli olmasa da, Adnan Bey, Behlül ’ün eve dönmesi amacıyla bir ismim atar. Fakat Behlül ’ün Adnan Bey’in de işine istikbal diğer planları vardır.
Bihter her şeye karşın Nihal’le yakınlaşmaya kararlıdır. Nihal, dostu Pelin’de kalmak amacıyla babasından izin ister. Nihal’in ilk defa bir dost evinde kalacağı bu mühim gece amacıyla Adnan’ı Bihter ikna eder. Bihter, Adnan’la Romantik bir gece geçirirken, Nihal ve Pelin’in yolları Behlül’le kesişir.
Firdevs’in evinde verilen çağrı bütün aileyi bir araya getirir. Aile amacıyla deki gerginlikler ve sırlar, yemek süresince hissedilir.
Nihal’in Pelin’le kaçamağı Behlül’le arasında bir sır olmaktan çıkar. Babasının gerçeği kendisinden duymasını isteyen Nihal, Adnan Bey’le bahsetmek amacıyla ideal anı kollamaktadır. Fakat Bihter’in Nihal ve Bülent amacıyla hazırlamış bulunduğu büyük sürpriz, gündemi değiştirir. Bu olaydan sonra Nihal, Bihter’i kendine gerçek bir rakip ve tehlike olarak görecektir.

Beğeniyle izlenen dizimize henüz yorum yapılmamış alttan istediğiniz 3 yorum sisteminden birini seçip yorum ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray