Bir Aile Hikayesi 13. Bölüm Tek Parça izle | Yeni Sezon izle / 14 Eylül 2019

Bir Aile Hikayesi 13. Bölüm Tek Parça izle | Yeni Sezon izle / 14 Eylül 2019



Bir Aile Hikayesi HD izle!

Bir Aile Hikayesi 13. Bölüm Tek Parça HD izle!

Reyhan ehliyet sınavına hazırlanırken, Cem en büyük destekçisi olur fakat aynı desteği çocuk gerçekleştirme konusu ile ilgili Reyhan’dan göremez. Reyhan’ın anne olma korkusu çiftin arasını açar.
Evleneceği gün odasında bilincini yitirmiş durumda tespit edilen Şakir iki gündür yoğun bakımdadır. Mahur bir an olsun yanından ayrılmaz. Reyhan Mahur’la uzun süredir konuşmamalarına karşın dayanamaz ve hastaneye gelir.
Erdem Beste’ye hoşuna gideceğini düşündüğü bir sürpriz hazırlar fakat beklemediği bir reaksiyonla karşılaşır. Beste zayıflamak amacıyla görülmemiş bir teknik bulur fakat Erdem’in desteğini alamaz. Ceylan’ın ise Erdem’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Sonunda amacına bir ismim daha yaklaşmanın yolunu bulur.
Şakir amacıyla hastanede bekleyen Berk Nil’in de orada çalıştığını öğrenir. Fırsatını bulup, onunla konuşmaya çabalar fakat bu kez işi çok zordur. Zira Nil’in evlenmek üzere bulunduğu şahıs de aynı hastanede doktordur.

Bir Aile Hikayesi her Cumartesi 20.00'de FOX'ta!
Bir Aile Hikayesi Oyuncuları
Songül Öden
Celil Nalçakan
Birkan Sokullu
Olgun Toker
İrem Sak
Elçin Afacan
Alper Saldıran
Ali Seçkiner Alıcı
Serkan Ercan
Seren Şirince

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray