Tek Yürek 1. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD

Tek Yürek 1. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD



TEK YÜREK 1. BÖLÜM TEK PARÇA 1080P HD İZLE


Oyuncuları, hikayesi ve işleyişi ile mükemmel  her şey dozunda komedi, aksiyon, macera ve dram her şeyiyle harika bir dizi maalesef erken final yapması çok kötü oldu, ya sizce ?

Tek Yürek 1. Bölüm özeti

Kanada’da yaptığı buz hokeyi koçluğundan atılan Halit, çocuklarıyla Zeytinburnu’ndaki baba evine döner. Yeni yaşamına alışmaya çalışırken, karşısına çıkan sürpriz biri, ona yaşamının teklifini yapar. Halit çok sevdiği mesleğine burada devam etmeye çalışırken beklemediği zorluklarla karşılaşacaktır.

Mahallenin ele avuca sığmayan gençleri; Yiğit ve arkadaşları, kah keyifli kah tehlikeli bir yaşam sürmektedirler. Ağabey gibi gördükleri Sait’in bir işini hallederken başlarına aldıkları bir bela Halit’le tanışmalarına sebep olur. Halit ise Beladan kurtulmaları amacıyla bir koşul öne sürecektir.

Bu arada Yusuf’un başına alacağı diğer bir dert yüzünden ekip arkadaşları yardımına koşar ama hal kötüdür. Öte yandan Sait, Yiğit’in kardeşi Osman’a gizlice kuryelik yaptırır. Fakat işler beklediği gibi gitmez ve peşine takılan karanlık adamlar yüzünden Osman’ın canı tehlikededir. Abisi ve arkadaşlarından yardım isteyemeyen Osman’ı kim kurtaracaktır? 


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray