Bir Aile Hikayesi 14. Bölüm Tek Parça izle | Yeni Sezon izle / 21 Eylül 2019

Bir Aile Hikayesi 14. Bölüm Tek Parça izle | Yeni Sezon izle / 21 Eylül 2019


Bir Aile Hikayesi 14. Bölüm HD izle!

Bir Aile Hikayesi 14. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle!


Güneş Ailesi, aşure gününü her sene bulunduğu gibi Reyhan’ın anne ve babasını ziyaret ederek geçireceklerdir. Reyhan bu günü ailesiyle geçirmek mecburiyetinde olduklarından son derece gergindir. Ancak ıssız bir yolda araba bozunur ve kaza yaparlar. Bu kaza, aşure gününü Güneş ailesine unutulmaz kılacak olayların başlangıcı olur.

Berk, Nil’le yine karşılaşmak amacıyla hastaneden check-up yaptırmak randevu alır. Tam Nil’le konuştuğu sırada yanlarına Ufuk gelir. Nil, Berk’i çocukluk dostu olarak tanıtınca Ufuk son derece içten davranır. Ne gerçekleştireceğini bilemeyen Berk kendini hiç ummadığı bir durumun içeresinde bulur.

Erdem'le arası Ceylan yüzünden iyice bozulan Beste zayıflamak için kampa gider. Bu Kamp, daha evvelce kaldıklarından gayet farklıdır. Kampa adapte olmaya çalışırken orada çalışan biri Beste'den hoşlanır. Karşılık bulmak amacıyla elinden geleni yapacaktır.
Mahur, Müjde’nin ona bebek sahibi olamayacaklarını söylemesiyle sarsılır. Artık Şakir’e gerçeği söylemek mecburiyetindedirler. Devreye, Mahur ve Müjde’nin çaresizliğini fark eden Behiye girer. Diğer yandan Mahur geleneksel aşure günü hazırlıklarını yapmaktadır. Berk katılamayacağı amacıyla ilk kez Nedim’i de çağrı ederler. Ancak Berk son anda sürpriz yapıp gelir. Berk uzun vakit sonra ilk kez Nedimle aynı ortamda bulunmanın gerginliğini yaşar.


Bir Aile Hikayesi her Cumartesi 20.00'de FOX'ta!
Bir Aile Hikayesi Oyuncuları
Songül Öden
Celil Nalçakan
Birkan Sokullu
Olgun Toker
İrem Sak
Elçin Afacan
Alper Saldıran
Ali Seçkiner Alıcı
Serkan Ercan
Seren Şirince

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray