Payitaht Abdulhamid 89. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD Yeni Sezon izle

Payitaht Abdulhamid 89. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD Yeni Sezon izle


Payitaht Abdülhamid 89. Bölüm yeni sezon izle

Payitaht Abdülhamid 89. Bölüm yeni sezon Tek Parça izle

Payitaht Abdülhamid 89. Bölüm 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid Her Cuma 20:00'de TRT1'de

Payitaht Abdülhamid 89. Bölüm Yeni Sezon Kısa Özeti

İhtilal bastırılmış, sarayda çıkan yangın söndürülmüş fakat sonuçları ve tahribatı devam ediyordur. Abdülhamid Han kendisinin de Osmanlı’nın da o kadar kolayca ve basitçe yıkılamayacağını dosta-düşmana göstermek amacıyla veladet-i hümayun kutlamaları
yapar. Çağırdığı sefir ve konuklara hazırladığı bir sürprizi vardır. Tarihte ilk defa bir denizaltıdan atılan torpido diğer bir gemiyi batıracaktır. Abdülhamid Osmanlının gücünü ve yenilmezliğini dünyaya ilan eder iken silah tacirlerini de yola getirir. Silah fuarı Payitaht ’ta yapılacaktır. Abdülhamid Han fuara getirilecek silahların korunma ve muhafızlığı görevini Halil Halid ve adamlarına verir. Ama Jorris ’in de gözü fuara getirilecek silahlardadır.
Abdülhamid sarayda kalması amacıyla hangi kardeşini seçecek? Seniha Sultan’ı mı, Cemile Sultan’ı mı? Halil Halid Jorris ’in engellemelerine karşın görevini başarabilecek mi? Abdülhamid’in karşısına çıkacak yeni düşmanı kim olacaktır? Payitahtı tehdit eden tehlikeye karşılık Abdülhamid Han ne yapabilecektir? Tüm soruların cevabı haftaya Payitaht Abdülhamid 90. bölümde .!

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray