Bir Aile Hikayesi 15. Bölüm Tek Parça izle | Yeni Sezon izle / 28 Eylül 2019

Bir Aile Hikayesi 15. Bölüm Tek Parça izle | Yeni Sezon izle / 28 Eylül 2019



Bir Aile Hikayesi 15. Bölüm HD izle!

Bir Aile Hikayesi 15. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle!

Bir Aile Hikayesi 15. Bölüm Özeti



Reyhan müzik gecesinde sahneye çıkacağı için çok heyecanlıdır. Ancak Cem Reyhan’ın o gece kiminle birlikte şarkı söyleyeceğini öğrenince rahatsızlık duyar. Enginse Reyhan’ın eski okul arkadaşıdır. Reyhan’ın Engin’le ilgili Cem’den sakladığı bir bilgi aralarında soğuk rüzgârlar estirip açılmasına sebep olur. Öte yandan Berk’in Nil’e uzattığı bir hediye başlarına iş açar.
Ufuk, Nil’e sürpriz bir doğum günü partisi hazırlığındadır. Beste ve Berk kardeşleri de davet eder. Beste engel olmaya çalışsa da Berk o partiye gidip Nil’e geçmişler ilgili hatıraları canlandırmak ister. Ancak partide alacağı bir haberle şoka uğrayacaktır.
Erdem’in Beste’nin olduğu kampa habersizce gelişi ortalığı karıştırır. Erdem ile Tayfun birbirlerine girer, Beste’nin kamp macerası bu tatsız olayla son bulur.

Mahur babasını sayılı günlerinde mutlu etmek için büyük bir karar verir ve Müjde’ye sormadan habersiz tekne satın alır. Bu durum Müjde ile aralarının açılmasına sebep olur. Mahur durumu toparlamak için geri adım atmak istediğinde hiç umulmadık bir olayla baş başa kalır.


Bir Aile Hikayesi her Cumartesi 20.00'de FOX'ta!
Bir Aile Hikayesi Oyuncuları
Songül Öden
Celil Nalçakan
Birkan Sokullu
Olgun Toker
İrem Sak
Elçin Afacan
Alper Saldıran
Ali Seçkiner Alıcı
Serkan Ercan
Seren Şirince

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray