Dudaktan Kalbe 4. Bölüm Tek Parça izle

Dudaktan Kalbe 4. Bölüm Tek Parça izle


Dudaktan Kalbe 4. Bölüm Tek Parça izle 

Dudaktan Kalbe 4. Bölüm Kalite izle

Dudaktan Kalbe Oyuncular ve Künyesi


Burak Hakkı, Aslı Tandoğan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Özşener, İsmail Düvenci, Özge Özder, Gözde Kansu, Oktay Oy, Levent Güner, Ayten Soykök, Ömer Akgüllü, Sevgi Onat, Köksal Engür
Eser: Yaşar Nuri Güntekin
Müzik: Toygar Işıklı
Senaryo: Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu
Yönetmen: Andaç Haznedaroğlu
Yapımcı:  AY YAPIM - Kerem Çatay

Dudaktan Kalbe 4. Bölüm Özeti

Kenan'ın dayısının tören köşkündeki tatili çok olaylı geçmektedir.. Nimetlerin verilen çağrı silah sesiyle kesilmiş, Saib Paşa'nın evinden gelen ses herkesi şoke etmiştir. Köşke geldiklerinde Leyla'nın elinde silah Cemil'i de yerde bulurlar.. Bu olayla aile içeresinde yeni bir devre başlayacaktır. Kenan ölümü bile göze alacak kadar acılar içeresinde olan Leyla amacıyla aslında endişelenmektedir. Hayatının en büyük yarasını bu kadın yardımıyla almış, hayatının tarafı Leyla yüzünden değişmiştir.. Öte yandan Lamia, Hüseyin Kenan'a biraz olsun kendini fark ettirmek ve ona da yakın olmak amacıyla her türlü fırsatı değerlendirmektedir. Ama Nimet'in planlarından habersizdir. Kocası bir iş gezisi amacıyla İstanbul'a indiğinden Nimet o gece yalnızdır. Ama geceyi yalnız geçirmek istemez.

Kenan'la alakalı planları vardır. Lamia Nimet'in halinden şüphelense de Nimet'in kocasını aldatabileceği hiç aklına gelmez.. Veysel'in İstanbul'daki işi erken bitmiş, eve geldiği zaman Nimet'i bulamamıştır. Lamia, şüphelerinde haklı olduğunu anlar. Nimet'i bulup haber vermek amacıyla Kenan'ın evine gittiğinde hiç görmek istemediği bir görünüm ile karşılaşır.




Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray