ÇUKUR 68. BÖLÜM FRAGMAN - ÇUKUR 3. SEZON FRAGMAN

ÇUKUR 68. BÖLÜM FRAGMAN - ÇUKUR 3. SEZON FRAGMAN




Çukur 3. Sezon ne zaman başlayacak ? Çukurda İdris Koçovalı ölecek mi ? Kimler ölecek ? Akın Koçovalı Çukura  hakim olmayı başaracak mı ? Yamaç Koçovalı bütün bu yaşananların üstesinden gelebilecek mi ?

                         

Çukur 2. Sezon Finalinde Neler Yaşanmıştı Özeti

Yücel'i kıstıran Yamaç onun Aliço'yu yakarak öldürdüğünü düşünerek yanarak can vermesi için hazırlık yapar ve onu ele geçirip ateşe verir. Ateşe verdiği binanın karşısına geçer ve onun öldüğünden emin olmak için sabaha kadar oturup izler. Azer kardeşinin Salih Koçovalı tarafından öldürüldüğünü düşündüğünden intikam hırsından dolayı ve çukura karşı diğer büyük patronlarla birlikte Koçovalı kardeşleri mekanlarına çağırıp İstanbul'u terk etmeleri için süre verirler. Koçovalı kardeşlerin buna cevabı ise daha çok bekleyecekleri olur.
Bu arada Akın Koçovalı hapisten çıkar babası tarafından çıkışta karşılanan Akın babasına asıl niyetini çıtlatır lakin babası onu susturur düşüncelerini hafife alır gençlik ateşi sanır. Yalnız gençlik ateşi olmadığını öğrenmesi çok sürmeyecektir. Eve gelen Akın dedesi İdris Koçovalı ve Amcaları tarafından gayet hoş karşılanır. Bu arada Yücel'in Yamaç tarafından öldürüldüğünü düşünen aile gardını düşürür ve rahatlar, maalesef Akın tarafından kurtarılan Yücel son kez planlarını devreye sokar Koçovalı Ailesindeki herkesi birer birer kaçırır. Kaçırılan İdris ve Yamaç küçük bir odada gözlerini açtıklarında monitörler de Yücel'i görmenin şaşkınlığını üzerlerinden atmadan kendilerini birbirlerine silah doğrultup vurmaları gerektiği gerçeği ile karşılaşırlar, sadece ailenin kurtuluşu için biri sağ kalmak zorundadır. Ve silahlar ateşlenir...! bu arada aliço ölmeyip kendi ailesi tarafından götürülüp yeni bir hayata kavuşmuştur. Acaba kim sağ kalacak kim ölecek, kimler diziye ve da edecek aksiyon dolu bir sezon daha bizleri bekliyor.

Çukur Dizisi Yeni 3. Sezonu 68. bölümü 16 Eylül 2019 Pazartesi akşamı ekranlarda olacağı ve bomba gibi müthiş bölümlerle döneceğini açıkladı. Show TV ve yapımcılar tarafından yapılan bu açıklamalar bir aksilik olmazsa dizinin başlama tarihi belli olmuş oldu.

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray