RÜZGAR YERLİ FİLM Tek Parça HD izle

RÜZGAR YERLİ FİLM Tek Parça HD izle


Rüzgar Filmi Full izle tek parça 2018

Rüzgar Yerli Film - 2018 


                      

Rüzgar Yerli Filmi izle - 2018

rüzgar filmi hd izle

Rüzgar Yerli Filmi Konusu

Şarkıcı kimliğinin yanında başarılı filmlere de imza atan Halil Sezai ve son yılların parlayan oyuncusu Belçim Bilgin'i bir araya getiren ve sıcacık bir dramatik komedi filmi olan Rüzgar Hd Film izle de çocuk oyuncu Ata berk Mutlu yer alıyor.

Alper ile Ece uzun zamandır gayet mutlu bir şekilde ilerleyen bir ilişkileri olan çiftlerdir. Ancak Ece çocuk istemediği için Alper ne kadar istese de bir türlü evliliğe adım atamamışlardır. Hayatları böyle devam ederken bir kap kaç olayından sonra hayatlarına Rüzgar adında 10 yaşlarında bir kapkaç elemanı girince hayatları ve yaşam tarzları da bir anda değişir, her nedense Rüzgar' ı sevimli bulup sevmeye başladıklarından onu sokak çetelerinden korumak için amansız mücadeleler içinde bulurlar kendilerini, bakalım Rüzgar' a olan bu bağlılıkları Ece'nin çocuk konusunda fikrini değiştirebilecek mi? ve gayet mutlu ilerleyen ilişkileri evlilik ile sonuçlanacak mı?

İmdb Puanı: 6.2
Vizyon Tarihi: 18/01/2018
Yapım: Avşar Film
Süre: 1.38 dk.
Dağıtım: CGV Mars Dağıtım
Senaryo: Volkan Girgin
Yönetmen: Serkan Acar
Tür: Dramatik Komedi, Aile

Oyuncular: Belçim Bilgin, Sezai Paracıkoğlu, Ata berk Mutlu, Cezmi Baskın, Nebil Sayın, Hülya Duyar, Altuğ Yücel, Seymen Aydın, Ömrüm Nur Çamçakallı
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray