DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150. BÖLÜM SEZON FİNALİ | 4. SEZON SONU İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150. BÖLÜM SEZON FİNALİ | 4. SEZON SONU İZLE





DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150. BÖLÜM SEZON FİNALİ | 4. SEZON SONU İZLE



Ertuğrul Bey, Berkehan’ın yanına giderken yolda Arıkbuka  tuzağa düşürmeye çalışır. Kurulacak her türlü oyuna karşı hazırlıklı olan Ertuğrul Bey Arıkbuka'yı öldürecekken o tekrar kaçmayı başarmıştı.
Umuroğlu obasında ise hileyle oba beylerini kendi safına çeken Sırma, Taşkın Bey’i oba beyi olarak seçtirmiş ve onun evlenme teklifini kabul etmişti.

Beylik seçiminde bir hile olduğunu fark eden İlbilge, Gündoğdu Bey’den yardım istemiş ve bu oyunu bozup Taşkın Bey’i tesirsiz duruma getirmişti.Ertuğrul Bey, Berke Han’a en yakın adamlarından birinin casus olduğunu ve Anadolu’da başlatacakları büyük cengin bilgilerini Moğollara aktardığını söylemek üzere onun yanına gitmiş ve haini deşifre etmişti. 

Umur obasında ise Sırma ve Taşkın beyin çevirdiği işler ve pis ortaklıkları meydana çıkmış, Taşkın beyin cezası kesilmişti. Sırma bu durumdan sonra nasıl yakalanmadan hareketlerine devam edecek?

Yeni sezonda hep beraber göreceğiz ve yeni gelişmeleri.




Beğeniyle izlenen dizimize henüz yorum yapılmamış alttan istediğiniz 3 yorum sisteminden birini seçip yorum ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray