ŞAMPİYON DİZİSİ 1. BÖLÜM | TEK PARÇA SON BÖLÜM 12 EYLÜL 2019 İzle

ŞAMPİYON DİZİSİ 1. BÖLÜM | TEK PARÇA SON BÖLÜM 12 EYLÜL 2019 İzle




Şampiyon Dizisi 1. Bölüm Full HD Tek Parça izle     

Şampiyon Son Bölüm İzle

Şampiyon Dizisi Konusu


Artvin, büyük ve mühim bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, başka yandaysa Türkiye’nin en sevilen şampiyon boksörü Necdet Suphi Özer vardır. Fırat, az sonra çıkacağı maçın yanı sıra değişik bir heyecan daha yaşamaktadır. Karısı Eylül hamiledir ve çift, hekimlerin çok riskli olarak gördüğü doğum amacıyla gün saymaktadır.

Fırat maça çıktığı gece, hayalini kurduğu şampiyonluğu kazanacak ancak karşılığında büyük bir bedel ödeyecektir. Karısını doğumdan derhal sonra kaybeder ve Eylül, ölmeden evvelce boksu bırakmasını, kendine senelerce yaşattığı kaygıyı oğullarına yaşatmamasını vasiyet eder. Birkaç saat evvelce şampiyonluk kemerini kazanan boksörden geriye yalnızca bir baba kalacaktır o gecenin ardından.

Kendini, karısı Eylül gibi FMF (Ailesel Akdeniz Ateşi) hastası olan oğluna adamış bir baba. Ancak oğlu Güneş’in hastalığı beklediğinden daha kötü seyreder seneler içerisinde. Baba oğul tedavi amacıyla soluğu İstanbul’da alırlar çaresiz. Ansızın ve hiçbir hazırlıkları, yeterli imkanları olmaksızın. Gelir gelmez de hastalığın yanı sıra hayatla ve yabancısı oldukları bu mega kentle mücadeleye girişirler.

Ne var ki Fırat, tıpkı ringde bulunduğu gibi babalıkta da gerektiğince hünerlidir. İstanbul’u, kapı kapı dolaştıkları hastaneleri, kimsesizliklerini ve beraber giriştikleri bu zorlu mücadeleyi masalsı bir dünyaya dönüştürür oğlunun gözünde. İstanbul’da yaşayacakları en acı tecrübe, bambaşka bir mucizenin kapısını aralar baba oğul amacıyla; hekim Suna’yla tanışırlar ve Suna, Güneş’in tedavisinin yanı sıra tüm masraflarını üstlenir. Ne var ki hayat, Fırat’ın ringde denk geldiği rakiplerinden daha sert vurmaktadır ve mucize, tıpkı gerçek hayatta bulunduğu gibi çok kısa sürer.



Beğeniyle izlenen dizimize henüz yorum yapılmamış alttan istediğiniz 3 yorum sisteminden birini seçip yorum ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray