Dudaktan Kalbe 1. Bölüm Tek Parça izle 480p Kalite

Dudaktan Kalbe 1. Bölüm Tek Parça izle 480p Kalite



Dudaktan Kalbe 1. Bölüm Tek Parça izle Dudaktan Kalbe 1. Bölüm 480p Kalite izle

Dudaktan Kalbe Oyuncular ve Künyesi

Burak Hakkı, Aslı Tandoğan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Özşener, İsmail Düvenci, Özge Özder, Gözde Kansu, Oktay Oy, Levent Güner, Ayten Soykök, Ömer Akgüllü, Sevgi Onat, Köksal Engür
Eser: Yaşar Nuri Güntekin
Müzik: Toygar Işıklı
Senaryo: Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu
Yönetmen: Andaç Haznedaroğlu
Yapımcı:  AY YAPIM - Kerem Çatay

Dudaktan Kalbe 1. Bölüm Özeti

Ünlü müzisyen Hüseyin Kenan Gün’ün çocukluğu nüfuzlu bir adam olan dayısı Saib Paşazade ’nin yanısıra zorluklar içerisinde geçmiştir. Saib Bey, onun rızası olmadan evlenen kız kardeşi Melek Hanım’ı hiç affetmemiştir. Melek Hanım, hırsızlık suçuyla mahkum olan kocası hapishanede ölünce, oğlu Kenan ve kızı Afife’yle ortada kalmış ve ağabeyinin yanına sığınmıştır. Saib bey, çevreye karşı mecburiyetten onlara kucak açmış gibi görünse de, kız kardeşinin hatasını sıksık yüzüne vurarak, onları barındırmakla büyük iyilikte bulunduğunu başlarına kakarak hayatlarını zindana çevirmiştir.
Dayısı doğrulusunda sıksık horlanan, itilip kakılan, hem de hırsızlıkla bile suçlanan Kenan, insanlardan uzak bir derviş gibi yaşam sürdüren Şem-i Dede’yle tanışıp, onun neyini dinleyince müziğe ilgi duymaya başlamış, bu hususta yetenekli olduğunu fark etmiştir.
Dayısı onun müzik eğitimi almasına şiddetle karşı çıkmış, liseden sonra mühendislik eğitimi alması amacıyla ısrar etmiştir.

Mühendis Kenan’ın gerisinde kırık bir aşk öyküsü vardır. Lise dostu Leyla’yı çok ama çok sevmiştir, ama Leyla varlıklı bir ailenin kızıdır. Kenan ise dayısının yanısıra sığıntı gibi büyüyen yoksul bir gençtir. Kenan kendini ona layık görmediği amacıyla genç kızı reddetmek mecburiyetinde kalmış, bir yıl sonra Saib Bey’in oğlu Cemil’le nişanlandığını öğrenmiştir. Çok acı çekmiştir Kenan, amacıyla kapanmıştır. Tüm hayatının yoksulluk ve başarısızlıklarla geçeceğine inanmaktadır. Bu yarım kalan aşk onun ruhunda kapanmayan yaralar açacak, aşka inancını yitirecektir.

Mühendislik eğitimini tamamlarken müzikle temasını hiç kesmemiş, okulu tamamlanınca de mesleğini gerçekleştirme yerine müzik öğretmeni olarak çalışmaya başlamıştır. Bir dostunun tavsiyesiyle Avrupa’ya giderek müzik eğitimini ilerletmeye karar verir. Bu arada kız kardeşi Afife evlenmiştir. Melek Hanım elinde kalan son mal varlıkları ufak bir dükkanı satarak, oğlunu Avrupa’ya gönderir.

Yıllar sonra Hüseyin Kenan’ın büyüdüğü eve dönüşü görkemli olur. O artık, şarkıları dillerden düşmeyen ünlü bir müzisyendir. Belediye Başkanlığına oynayan dayısı, şimdi onunla gurur duymakta, şöhretinden kendisine pay çıkartmakta, Kenan’ı yere göğe sığdıramamaktadır.

Şimdi Dayısının Oğlu Cemil’le mutsuz bir evliliği olan Leyla ise pişmandır. Cemil, geçmişte kalan bu aşk öyküsünü bilmemektedir. Onun başarılı olmasını kıskanmaktadır.
Kenan da çok değişmiştir, ünlü olmanın tüm nimetlerinden yararlanmaktadır. Komşularından evli kadın olan Nimet Hanım’ın ilgisine karşılık verir.
Nimet Hanım Kenan’la buluşmaya giderken, ilgi çekmemek amacıyla, Lamia’yı da yanısıra götürmektedir.

Lamia uzak akrabalarının yanısıra büyüyen yetim bir genç kızdır. Hüseyin Kenan hayranıdır. Kendi rızası bile sorulmadan, akrabalarının takdiriyle nişanlandığı gencin askerliğinin bitmesini beklemektedir. Evin tüm işi omuzlarındadır. Nimet Hanımın onu yanısıra taşıma sebebini bildiği durumda işten güçten ve pek de sevilmediği bu evden ara sıra uzaklaşmak Lamia’ya da iyi gelir, ama bu hal vakitle Lamia’ya acı vermeye başlar.

Lamia Kenan’a aşık olmuştur.


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray