Güldür Güldür Show 105. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full

Güldür Güldür Show 105. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full


Güldür Güldür Show 105. Bölüm Tek Parça izle

Güldür Güldür Show 105. Bölüm Tek Parça  

Güldür Güldür Show 105. Bölüm  Full HD izle


Güldür Güldür Show 105. Bölüm 1080p izle



Sevgilisinin abisinden korkan Hüseyin, apartman çatısında iç atmalarında yakışırsa neler yaşanır? Hüseyin'in patronu Mustafa, Ev Sahibi Mehtap, madunumla en çirkin kızı Aysel ve Papua Yeni Gine yerlisi Hamza'nın çatıda ne işi var? Hüseyin'in ablası Nezaket ile İsmail arasında neler yaşanıyor?
Aynı evde yaşam sürdüren öğrenciler Bilal, İbrahim ve Bahadır yeni bir ev dostu bulmak isterse neler olur? Eve son aday olarak gelen Mesut'un çok yakışıklı olması neleri değiştirir..
Gelini Dilek ile hiç konuda muaşakaya varamayan huysuz kayınpeder Şevket, bir rastlantının neticesi tanıştığı Aysel ile evlenmeye karar sunarsa neler olur? Aysel'in annesi Burcu kızını Şevket ile evlendirmeye razı olacak mı? Şevket ve Aysel birbirlerinin hangi bilhassa ine aşık olmuş olabilir?
Kızları Dilek'in isteme merasimi amacıyla evi süslemeye çalışan İsmail ve Yeter çifti aradıkları abajuru bulabilecek mi? Dilek ve abisi İbrahim anne babalarının bir an evvelce alış verişi tamamlayıp eve dönmesini mümkün kılabilecek mi?
Bahadır kuzum ve babası Bilal, ileriden Bahadır'ı güvenliğini sağlamak amacıyla gelen ajan Yeter ile karşılaşınca neler olacak? Bugünkü ileriden yalnızca Bahadır'ı öldürmek amacıyla giderilene kötü robotlar Fikri ve Dilek nedenlerine ulaşabilecek mi? Yeter'in Bahadır'ı güvenliğini sağlamak amacıyla yayınlanacak gelecekten gelerek yaptığı plan kafa yarılı olacak mı?

Hepsi ve bol bol kahkaha “Güldür Güldür Show'da…
Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kon tente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor.



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray