Payitaht Abdulhamid 85. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle

Payitaht Abdulhamid 85. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid 85. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 85. Bölüm Tek Parça izle

Payitaht Abdülhamid 85. Bölüm 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid Her Cuma 20:00'de TRT1'de

Payitaht Abdülhamid 85. Bölüm Kısa Özeti

Abdülhamid Han kurduğu dahiyane oyunla Rothshild’i çaresiz bırakır. Rothshild Abdülhamid Han'ın elindeki belgeleri alabilmek amacıyla kaçırılan eski vekilleri bulmak zorundadır. Vembery ise Rothshild’in bu çaresizliğinden faydalanmaya kalkınca, Rothshild de Vembery'i ele verir. Ama ikisinin planları da, Avukat lakaplı bir şahsın tertibiyle alt üst olur.  Bu arada, İngiliz gemileri kenti bombalamak üzere Payitahta yaklaşmaktadırlar.
 
Abdülhamid Han kendisine süre kazandırması amacıyla Mahmut Paşa’yı vazifelendirir. Vicinio, Sander’i rehin almış, Süleyman mabedinin haritasını da ele geçirmiştir. Vicinio artık Halil Halid ve Jorris ’in ortak düşmanıdır. Garo ise ikisinden de habersiz kendi tertibini yapar.
 
Şivenaz zindana atılmış ve kendisini kurtarmak amacıyla şeytani bir planı devreye sokar ve bu sinsi planı Bidar ve bütün sarayı yasa boğacaktır. Mahmut Paşa gemileri Payitaht ’tan uzak tutmayı başarabilecek mi? Abdülhamid Han'ın izini sürdüğü esrarengiz avukat kim? Şivenaz’ın son kurbanı kim olacak? Abdülhamid Han ve Rotschild düellosunun galibi kim olacak?

Cevapları Payitaht Abdülhamid 86. Bölüm' de izleyebilirsiniz.!


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray