Payitaht Abdulhamid 86. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle

Payitaht Abdulhamid 86. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle


Payitaht Abdülhamid 86. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 86. Bölüm Tek Parça izle

Payitaht Abdülhamid 86. Bölüm 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid Her Cuma 20:00'de TRT1'de

Payitaht Abdülhamid 86. Bölüm Kısa Özeti

Abdülhamid Han Payitahtı bombalamaya gelen İngiliz gemilerini geri göndermeyi başarır ama Sabahattin, Rothschild ve başka muhalifler  bu ağır yenilgiyi kabul etmek istemezler. Abdülhamid Han'ı tahtından indirebilmek ve hanedanı kökten bitirebilmek amacıyla yeni bir oyun planının hazırlığına başlarlar.  Vembery, kendini ele verecek kişileri susturur ve ihanetini gizleyecek tedbirleri alır.  Fakat Abdülhamid Han şimdiye kadar iki yüzlülükleriyle yanlarında olan, arkadaş görünen düşmanların maskelerini düşürüp ortaya çıkarmaya kararlıdır. Halil Halid ise Süleyman Mabedinin konumunu gösteren haritayı bulmak amacındadır. Bunun sebeple evvelce Jorris, Garo, Robina ve Vicinio’nun oyunlarını bozmak zorundadır.
 
Şivenaz'ın babası Rotschild’in kendisini gözden çıkarmasıyla yine tutuklanır ve çıkarıldığı mahkemede idama mahkum edilir. Bidar, Naime’nin sağlığının kötüye gitmesiyle iyice sarsılırken, haremde hiç beklenmedik bir ilerleme yaşanacaktır.  Bidar ve Seniha Ramazan ayı geleneklerini yerine getirirken, Abdülhamid Han'ın yönetim ettiği, bir başka ramazan geleneği olan huzur derslerinde neler konuşulacak? Halil Halid Abdülhamid Han'a verilen sözü tutabilecek mi? Garo Robina’ya duyduğu aşkın zaafıyla çift oynamanın bedelini ödeyecek mi? Abdülhamid Han, Fuat, Şivenaz ve Rotschild'in İhanetlerini kanıtladığı gibi Vembery’ nin de ihanetini kanıtlayabilecek mi? Üst üste aldıkları mağlubiyetlerle giderek kinleri artan düşmanlarının Abdülhamid Han'a karşı yeni hamleleri neler olacak?

Cevapları Payitaht Abdülhamid 87. Bölüm' de izleyebilirsiniz.!


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray