Payitaht Abdülhamid 88. Bölüm - 3. Sezon Finali Tek Parça 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid 88. Bölüm - 3. Sezon Finali Tek Parça 1080p Full HD izle


Payitaht Abdülhamid 88. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 3. Sezon Finali Tek Parça izle

Payitaht Abdülhamid 88. Bölüm Tek Parça izle

Payitaht Abdülhamid 88. Bölüm 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid Her Cuma 20:00'de TRT1'de

Payitaht Abdülhamid 88. Bölüm 3. Sezon Finali Kısa Özeti

Sabahattin Abdülhamid Hanı merhametinden vurmayı düşünmektedir. Abdülhamid Hanı ve sarayını ele geçirmek için yol alan gemiler Payitahta yaklaşmaktadır. Abdülhamid Han tehlikenin farkında ama nereden geleceğini bilemiyor.  Rothshild ve Vembery, Abdülhamid Han'ın şaşırtıcı tertibiyle hayatlarının şokunu yaşarlar. 
 
Halil Halid, Joris’ten adamlarının konumunu öğrenmeye çalışırken Joris onu oyuna getirmeyi başarır. Bilmeden Halil Halid’e kendi adamlarının ölüm emrini verdirir. Tatar, Söğütlü, Nadir Bey ve Asaf Emre diri diri toprağa gömülürken Halil Halid, onları kurtarmayı başaracak mıdır?
 
Bidar’ın ve haremdekilerin başlarına gelecekleri bilmeden katılacağı bir hayır organizasyonunda, halktan yüzlerce bireyin de onlarla beraber hayatlarını kaybedeceği bir felakete dönüşür.
 
Abdülhamid Han'ın düşmanları planlarının sonucunda amaçlarına ulaşır. Kurşun sesleri saraydan duyulmaya başlar. Gafletlerinin ve hırslarının kıvılcımıyla ayaklanan hain askerler, kendi hünkarlarına, kendi devletlerine, kendi mahremlerine saldırmaya başlarlar. Abdülhamid Han'ın beraberinde ailesi ve ona sadık bir avuç paşası vardır. Karşılarındaki düşman sayısı çok ve silahları güçlüdür. Abdülhamid Han her türlü korunma ve kaçış teklifini ret edip eline silahını alır. Ona sadık paşaları da kendilerini Abdülhamid Han'a siper eder. Şehzadeleri de babalarının yanı sıradır. Hainlere karşı; devleti, hakkı, haysiyeti ve haremi savunurken son nefeslerini vermek için Abdülhamid Hanı yalnız bırakmazlar. 


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray