Payitaht Abdulhamid 87. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle

Payitaht Abdulhamid 87. Bölüm Tek Parça 1080p Full HD izle


Payitaht Abdülhamid 87. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 87. Bölüm Tek Parça izle

Payitaht Abdülhamid 87. Bölüm 1080p Full HD izle

Payitaht Abdülhamid Her Cuma 20:00'de TRT1'de

Payitaht Abdülhamid 87. Bölüm Kısa Özeti

Abdülhamid Han etrafındaki hainlerin maskesini bir bir yere düşürmektedir. Vembery kurtuluş ümidi olmaksızın zindana atılır. Rothschild ortaya sürdüğü bütün adamlarını kaybedince son olarak Sabahattin’i kışkırtmaya devam ederek hazırlığını hızlandırmaya çalışır. Sabahattin büyük bir ihtilal hazırlığındadır. Önündeki tek engel Abdülhamid Han' a itaatkar su götürmez hassa ordusudur. Rothschild bu engeli aşmak için aralarına nifak tohumları eker ve başarır, askerler aralarına giren nifak yüzünden ayaklanma hazırlığına girişirler.
 
Şivenaz Müslüman olma yolunda ilerlerken, Bidar ona yardımcı olur. Seniha ise Şivenaz’a hiç güvenmemekte, üstelik son zamanlarda başına ard arda gelen garip olaylardan ötürü Şivenaz ve ayindeki adamlarından kuşku etmektedir. Seniha Şivenaz’dan kurtulmaları gerekliliğini savunacak ve kendini bir anda Şivenaz’ın başına gelen büyük felaketin suçlusu olarak bulacaktır.
 
Halil Halid ise Söğütlü ve Asaf’ı, Joris’ten kurtarmaya çalışırken başka adamlarını da kaybeder. Joris, Halil Halid’in adamlarını büyük bir ikilemde bırakır. Ya canlarını feda ettikleri devlete, Halil Halid’e ihanet edecekler, ya da Joris’in tehdidine boyun eğip masum çocukların hayatlarını kurtaracaklardır.
 
Çocukları kurtarmak uğruna Halil Halid feda edilecek mi? Şivenaz ölecek ve Seniha mahkum mu edilecek? Abdülhamid Rothshild'in tertibiyle kendi askerleri doğrulusunda mı vurulacak? sorularının cevabını Payitaht Abdülhamid 3. Sezon Finalinde izleyeceğiz.


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray